Liviu Vârciu, pe mâna medicilor! Ce diagnostic a primit: ”Sunt praf!”

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați artiști din România. Mereu cu zâmbetul pe buze și cu o energie debordantă, actorul are grijă să le povestească urmăritorilor săi cele mai noi întâmplări din viața sa. De data aceasta însă, vestea pe care Liviu Vârciu a transmis-o pe rețelele de socializare nu a fost una prea bună. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul, de mai bine de două zile. 

Liviu Vârciu le-a povestit recent fanilor săi faptul că a răcit. Și nu, nu este vorba despre o posibilă infectare cu COVID-19, ci doar de o răceală mult mai puternică. Prin prisma stării sale de sănătate nu prea bună, artistul a ținut să își avertizeze fanii. Liviu Vârciu i-a rugat să aibă grijă de ei și de sănătatea lor.

(CITEȘTE ȘI: CARMINA VÂRCIU, CONFESIUNI DESPRE RELAȚIA PE CARE O ARE CU ANDA CĂLIN, PARTENERA DE VIAȚA A TĂTĂLUI SĂU. CUM SE ÎNȚELEG CELE DOUĂ)

Liviu Vârciu, răceală mult mai puternică decât coronavirus. Ce mesaj le-a transmis urmăritorilor săi

Liviu Vârciu răcit. Sursă foto: captură InstaStory

Artistul și-a îngrijorat fanii de pe Instagram în momentul în care le-a povestit ce s-a întâmplat. Aflat acasă și cu o mască la gură, Liviu Vârciu a tras un semnal de alarmă și i-a avertizat pe internauții de riscurile la care se supun dacă nu au grijă de starea lor de sănătate. De asemenea, i-a îndemnat să își ia vitamine și alte suplimente care să prevină răcelile.

(CITEȘTE ȘI: DE CE NU S-AU CĂSĂTORIT LIVIU VÂRCIU ȘI ANDA CĂLIN. MOTIVUL CIUDAT PENTRU CARE NU AU FĂCUT ACEST PAS: „NU E VORBA CĂ NU VREAU…)

„Deci, am răcit. Mi-am făcut testul de covid, nu este covid, dar vă dau cuvântul meu de onoare că răceala asta mea îi zice la covid puturosule! M-a rupt, poate e supărată răceala. Ce a zis: a, covidul? stai așa un pic… De două zile sunt praf.

Așa că, aveți grijă de voi să vă luați vitaminele și toate cele, ca bătrânii, să aveți grijă de voi. Eu stau cu mască în casă să nu răcesc lumea, știți? Răceala e mai rea acum decât Covidul, nici nu știi ce să mai faci”, a spus Liviu Vârciu, pe InstaStory.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *