Joc amoros periculos. Un bărbat a fost găsit mort, legat la mâini și picioare, după ce a petrecut alături de 3 femei

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost găsit mort cu mâinile și picioarele legate de pat. Se pare că acesta ar fi participat la o orgie sexuală alături de trei femei, pe care le-a cunoscut pe Tinder. 

Tragedia a avut loc în Buenos Aires, Argentina, acolo unde bărbatul ar fi participat la o orgie sexuală alături de trei femei. Moartea lui Daniel Rusticane, în vârstă de aproximativ 60 de ani, este învăluită în mister. Autoritățile care au ajuns la locuința bărbatului l-au găsit cu mâinile și picioarele legate.

Vezi și: CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE ÎN BUCUREȘTI. O TÂNĂRĂ A FOST UCISĂ CU SÂNGE RECE CHIAR ÎN ZIUA CÂND ÎMPLINEA 33 DE ANI

Potrivit unui prieten al acestuia, care a dorit să rămână sub protecția anonimatului, se pare că victima ar fi cunoscut 3 femei pe Tinder și, chiar în urmă cu o seară, i-a povestit că se află în compania lor.

„Mi-a trimis un mesaj audio noaptea, spunând că era cu două sau trei femei”, a declarat prietenul victimei, potrivit Mirror.uk.

Polițiștii americani suspectează că la mijloc se află ceva premeditat și sunt în căutarea celor trei femei. Totodată, din casă lipsea telefonul mobil, iar din fața casei lipsea autovehiculul bărbatului, motiv pentru care polițiștii iau în calcul și varianta unui jaf.

Din primele informații, se pare că autoritățile au găsit mașina abandonată la câteva străzi disntață de casa lui din Gregorio de Laferrère, Buenos Aires, Argentina. În urma autopsiei, medicii au constatat că Daniel Rustican a suferit un atac de cord.

Vezi și: POVESTEA CARE A IMPRESIONAT TOATĂ ROMÂNIA: „TE ROG, MAMĂ, AI PROMIS CĂ ANUL ĂSTA VA VENI MOȘUL”

Sursa foto: Jam Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *