Jo le-a dat vestea tristă fanilor. Ce a decis concurenta de la „Te cunosc de undeva”

Jo (28 de ani) a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care își anunță pauza. Vedeta de la Antena 1 a mărturisit că starea sa de sănătate nu-i permite să-și susțină concertul din Codlea. Cântăreața le-a cerut scuze celor care o așteptau pe scenă. 

Concurenta de la „Te cunosc de undeva” a dezvăluit că este pentru prima oară, în 15 ani, când nu poate urca pe scenă, ca urmare a oboselii acumulate. Solista urma să aibă un concert la Codlea, pe care l-a anulat chiar în ziua evenimentului.

„În 15 ani de carieră nu mi s-a întâmplat niciodată ce mi s-a întâmplat azi. Din păcate, oboseala m-a ajuns, imunitatea scăzută, virozele și-au spus cuvântul și m-au dus la burn out. A fost prima oară în 15 ani când am fost nevoită să anulez un concert pentru că nu pot sta în picioare. Îmi pare rău, Codlea, că nu pot să fiu azi cu voi. Promit că mă fac bine și vin să vă cânt! Aveți grijă de sănătatea voastră”, a scris Jo pe InstaStory.

(CITEȘTE ȘI: Jo, în scandal cu fanii. Cum le-a răspuns cântăreața celor care i-au dat „bullying”)

Jo, obosită după 15 ani de carieră

Ioana Ancuța, cu numele de scenă Jo, a devenit cunoscută după ce a participat la „X Factor”, în anul 2012. Cântăreața nu a pus mâna pe marele premiu, dar a reușit să iasă pe locul al doilea, chiar dacă era cotată ca fiind favorita publicului de acasă.

După ce a participat la „X Factor”, un an mai târziu, a acceptat oferta de la TVR, unde a devenit prezentatoare la „Vara pe val”. În prezent, este concurentă la „Te cunosc de undeva”, emisiunea de la Antena 1, unde face echipă cu Liviu Teodorescu.
Jo și Liviu au câștigat și episodul cinci din „Te cunosc de undeva”/ (Sursa: Instagram)

Așadar, după 15 ani de carieră în care a muncit pentru a-și face un nume, nu este de mirare că Jo a obosit și că are nevoie de o pauză, pentru a se recupera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *