Jaf bizar într-un magazin din Alba Iulia. Incredibil ce a putut să facă hoțul, chiar în fața vânzătoarelor, atunci când a fost prins

În data de 14 decembrie, un bărbat din Alba Iulia a fort prins în timp ce fura dintr-un magazin de pe Bulevardul Transilvaniei. Când vânzătoarele l-au surprins, individul de 48 de ani a făcut un gest de necrezut. Oamenii legii s-au prezentat imediat la fața locului pentru a-l potoli și a-l reține pe hoț. 

Jaful din magazin este un tip de eveniment relativ comun în România, dar cel petrecut miercurea aceasta depășește orice așteptare! Potrivit unui comunicat de presă emis de IPJ Alba, bărbatul de 48 de ani a intrat într-un magazin mixt, situat pe Bulevardul Transilvaniei, apoi a luat mai multe produse de pe rafturi, pe care a încercat să le ascundă.

Vânzătoarele, observând comportamentul neobișnuit al bărbatului, l-au tras imediat la răspundere, suspectând că a furat din magazin. Ce a făcut individul când a fost prins în fapt depășește orice așteptare!

(CITEȘTE ȘI: Concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, prins la FURAT în Republica Dominicană. Ce face foamea din oameni, la Pro TV!)

De necrezut! Ce a făcut bărbatul prins la furat în Alba Iulia

Atunci când nu avea altă variantă decât să-și recunoască fapta, bărbatul s-a dezbrăcat de caracter, dar și de haine! Vânzătoarele au chemat imediat poliția pentru că hoțul și-a dat pantalonii jos chiar în fața lor, în mijlocul zilei. Mai mult de atât, respectivul a început un set de replici acide cu angajatele supermarketului. Surpriză mare a fost atunci când oamenii legii au sosit la locul faptei, iar individul era pe jumătate dezbrăcat!

Bărbatul a fost identificat și reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de furt și ultraj contra bunelor moravuri. Următoarea zi, suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. Magistrații vor lua o decizie în acest caz cu totul bizar.

(CITEȘTE ȘI: Bărbat din Craiova, îmbrăcat în haine de preot, a fost prins la furat în magazine)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *