Ivana Knoll, “cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială din Qatar”, făcută praf de un impresar din România: “Sunt dezgustată! Folosește aplicații pentru a arăta așa” | GALERIE FOTO

Laurette Nogo, un agent de fotbaliști din România, a pus-o la zid pe Ivana Knoll, considerată de mulți ca fiind “cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială din Qatar”, pe care o acuză că folosește “aplicații” pentru a arăta demențial.

Ivana Knoll a făcut senzație în Qatar, însă, în realitate, Miss Croația nu ar dispune de formele voluptoase care apar în postările de pe rețelele sociale. Laurette Nogo, un agent de fotbaliști din România, s-a declarat dezgustată de superba brunetă. Nici Emiliano Martinez, portarul Argentinei, nu a scăpat de atacurile impresarei.

(NU RATA: TOP 10 | CELE MAI SEXY NEVESTE ȘI IUBITE DE FOTBALIȘTI DE LA CUPA MONDIALĂ 2022. O ROMÂNCĂ A FOST ȘI EA INCLUSĂ!)

Dezgustată de acest final de Campionat Mondial, la modul cel mai serios, dar nu și de meciuri (chiar le-am urmărit pe toate:))), nu și de singurul jucător, prieten ce l-am avut pe teren, care este cel mai frumos feeling. Dar this is another story (n.r – asta e o altă poveste).

Revenim, o așa numită Miss Croația, promovată ca fiind cea mai frumoasă femeie de la mondial, în ciuda faptului că folosește photoshop de genul perfect face sau perfect body, idk (n.r. – fața perfectă sau corp perfect)”, a scris Laurette Nogo, pe Facebook.

Nu doar Ivana Knoll a fost făcută praf, ci și Emiliano Martinez

Nici Emiliano Martinez, portarul Argentinei, nu a scăpat de atacurile impresarei. “Gestul mizerabil făcut de un campion mondial atât în Qatar cât și la întoarcerea în Argentina consider că pornește de la cei 7 ani de acasă, și am zis tot. Insultele rasiste pentru Aurelien Tchouameni, Randal Kolo Muani și Kingsley Coman, care nu își aveau niciun rost, dar așa sunt oamenii din afara terenului, consideră că își permit mai multe în momentul în care nu câștigă echipa favorită.

Dragilor, tout n’est pas rose dans la vie (n.r. – nu este totul roz în viață). În afara de portarul Argentinei, care pentru mine nu are nume e pur și simplu un ‘nobody’, Tchouameni, Kolo Muani și Coman chiar sunt eroi și ar merita doar respect din partea noastră, a tuturor. Cât despre miss Croația, ar fi fost mult mai frumos ca presa să caute, nu știu, poveștile femeilor care sunt și în spatele bărbaților de pe teren, nu a unei „single hot lady”, măcar de ar fi too hot to handle fără photoshop. Zic și eu, acum, fiecare cu ce îi place”, a scris Laurette Nogo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *