Ivana Knoll, bomba-sexy a croaților de la Cupa Mondială, asaltată cu cereri în căsătorie de la fotbaliști | GALERIE FOTO

Ivana Knoll, considerată de mulți ca fiind “cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială din Qatar”, a dezvăluit că a fost asaltată cu cereri în căsătorie de la fotbaliști de când imaginile cu ea pe stadioanele de la Cupa Mondială 2022 au fost făcute publice.

Ivana Knoll nu este, însă, interesată de vreo întâlnire cu vreun fotbalist, mai ales în Qatar. În prezent, distracția este principală ei țintă.

Eu doar mă distrez cu toată lumea și fanii mă iubesc. Dar când merg la meciuri, prietenii mei nu stau cu mine și se mută pe alte scaune din cauza camerelor video”, a spus sexy-bruneta.

(NU RATA: TOP 10 | CELE MAI SEXY NEVESTE ȘI IUBITE DE FOTBALIȘTI DE LA CUPA MONDIALĂ 2022. O ROMÂNCĂ A FOST ȘI EA INCLUSĂ!)

Presupun că oamenii mă plac pentru că arăt bine. Nu sunt interesată să mă întâlnesc cu nimeni aici. Intenția mea e să fac oamenii să zâmbească, asta e tot”, a mai declarat Ivana Knoll.

Ivana Knoll l-a băgat în “boală” și pe Florin Prunea

La rândul lui, Florin Prunea, fostul mare portar al echipei naționale, s-a declarat impresionat de Ivana Knoll.

Am văzut-o în fiecare zi acolo. Superbe, toate din spațiul ex-iugoslav sunt incredibile, sârboaice, croate, tot ce este acolo… (n.r. echipată corespunzător?) Și culori frumoase, alb-roșu. Superbă! Nu numai ea, am văzut mai multe. Urmăresc cadre… Ele nu sunt publice, dar văd ce e și la Brazilia în tribune acolo. Incredibil.

(n.r. se uită la poze cu Ivana Knoll) E exact cum ne-a recomandat doctorul (n.r. râde). Mintea de la meci nu are cum să ți-o ia, dar sută la sută se întâmplă (n.r. să îți mai fugă ochii în tribune ca jucător), mai ales când e stadionul cu tribunele aproape de gazon. Îți dai seama băieții ăia din spatele ei că numai la meci nu se uitau. Uite-l pe ăla care e cel mai jos cu capul aproape de spatele fetei se uită și el și râde. O priveliște minunată”, a spus Florin Prunea la PROSPORT LIVE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *