Ireal! Motivul pentru care un client a fost bătut de un vânzător, într-un mall din Alba Iulia. Abia dupa 1 an s-a pronunțat condamnarea

Anul trecut, un client a fost bătut cu un băț de lemn de către un vânzător, într-un mall din Alba Iulia. Iar întreaga ceartă ar fi pornit de la faptul că victima care a încasat bătaia nu ar fi dorit să părăsească magazinul. Abia pe 14 decembrie, Judecătoria Alba Iulia a pronunțat condamnarea. Iată detaliile mai jos, în articol.

Deși pare desprins dintr-o peliculă, un client a trăit o experiență pe care nu o va uita vreodată, probabil. Clientul, care se afla într-un magazin dintr-un mall din Alba Iulia, a încasat bătaie de la un vânzător, după ce ar fi refuzat să părăsească locația. În urma actului agresiv, victima a avut nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale, pentru a i se vindeca leziunile. Vânzătorul l-a lovit pe client cu un obiect din lemn în zona antebrațului. Clientul a fost lovit și cu capul, în zona feței. La momentul respectiv, clientul nu era singur în magazin, ci cu încă două persoane. Se pare că vânzătorul ar fi fost deranjat că persoana respectivă „ocupa spațiul degeaba”.

Vezi și JAF BIZAR ÎNTR-UN MAGAZIN DIN ALBA IULIA. INCREDIBIL CE A PUTUT SĂ FACĂ HOȚUL, CHIAR ÎN FAȚA VÂNZĂTOARELOR, ATUNCI CÂND A FOST PRINS

A lovit clientul cu un obiect din lemn, în magazin

„Întrucât aceştia au răspuns că încearcă să se decidă în privinţa achiziţionării unui acvariu pentru peşti, însă în acel moment nu au nevoie de ajutor, inculpatul a devenit agitat, spunându-le că se află în magazin de aproximativ o jumătate de oră şi ar fi cazul să se hotărască deoarece, la acel moment, aveau voie în interior doar 8 persoane, iar grupul «ocupa spaţiul degeaba».

Deranjat de faptul că persoana vătămată i-ar fi spus inculpatului că în magazin se află doar el împreună cu alte două persoane şi nu se impune să iasă afară din motivul invocat şi nici nu există un motiv pentru a-i da afară, inculpatul s-a dus după tejgheaua magazinului, de unde s-a întors cu un obiect lung din lemn şi s-a apropiat de persoana vătămată”, se menționează în hotărâre.

Întregul moment a fost înregistrat de camerele de supraveghere din interior. Având în vedere circumstanțele, la un an dupa producerea incidentului (31 mai 2021), pe 14 decembrie 2022, angajatul magazinului respectiv a fost condamnat la 1 an de închisoare, dar cu amânarea aplicării pedepsei pe termen de 2 ani. Trebuie să presteze muncă în folosul comunității pentru 30 de zile, arată Adevarul.ro.

Citește și O FEMEIE DIN ALBA IULIA A PRIMIT ACASĂ UN COLET ȘI A PLĂTIT LIVRATORULUI 69.90 DE LEI PENTRU O PERECHE DE CĂȘTI. CE SE AFLA ÎNAUNTRU, DE FAPT

Sursă foto: Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *