Ireal! Cum arată fațetele unei femei de 35 de ani, după ce și-a refăcut dantura în Turcia

Și-a dorit o schimbare la nivelul danturii, a decis să meargă în Turcia pentru a o îndeplini, dar rezultatul a lăsat-o cu gura căscată! Mel, o femeie în vârstă de 35 de ani, a avut parte de un șoc total, în momentul în care a privit în oglindă noile fațete puse de dentist. Iată prin ce experiență a trecut femeia și de ce regretă decizia pe care a luat-o.

Mel și-a dorit să își facă o schimbare la nivelul danturii și a decis să meargă în Turcia, pentru a-și pune fațete. O practică destul de populară în rândul multor persoane și vedete, de altfel. Însă, experiența de care a avut parte Mel nu a fost una tocmai plăcută. Mai cu seamă, rezultatul nu a fost mulțumitor pentru ea și ar regreta decizia pe care a luat-o la momentul respectiv.

Din dorința de a avea o dantură perfectă, Mel a mers în Turcia, pentru a se lăsa în mâinile specialiștilor și pentru a avea parte de un nou zâmbet. Doar că rezultatul este „orbitor” de-a dreptul.

Vezi și IREAL! CUM A AJUNS SĂ ARATE O TÂNĂRĂ DE 25 DE ANI, DUPĂ CE ȘI-A FĂCUT 30 DE INTERVENȚII LA BUZE! NU VREA SĂ SE OPREASCĂ AICI

O femeie de 35 de ani regretă că și-a pus fațete. Sursă: Tik Tok

Citește și CUM ARATĂ FEMEIA CU CEA MAI MARE GURĂ DIN LUME? “ARE 14,5 CM”

Femeia s-a „trezit” cu o dantură „orbitoare”

Pe o platformă de socializare, femeia de 35 de ani a explicat faptul că experiența de care a avut parte a fost una dureroasă, iar rezultatul a fost neașteptat – s-a ales cu o dantură mult prea albă. În videoclipul postat pe Tik Tok, Mel a explicat faptul că acesta a fost „cel mai rău lucru pe care l-am făcut vreodată”. A ales să apeleze la procedura „Turkey teeth” – practic, este vorba despre o dantură extrem de albă și „pătrățoasă” (forma dinților nu este atât de naturală). Denumirea de „Turkey teeth” poate fi interpretată sub forma „dinți de curcan”, fiind vorba și despre un trend recent apărut printre mulți utilizatori ai platformelor de socializare care vor să aibă o dantură perfect albă.

Citește și IREAL! CE CONDIȚII AU FOST IMPUSE DE UN STAT UNEI FEMEI DE 36 DE ANI, PENTRU A-I FI ACCEPTATĂ CERERE DE REZIDENȚĂ

O femeie de 35 de ani și-a pus fațete în Turcia. Sursă: Tik Tok

Procedura a fost dureroasă și costisitoare

Imaginile cu Mel au devenit virale pe rețelele de socializare, reușind să strângă peste 700.000 de aprecieri din partea utilizatorilor. A primit și o multitudine de mesaje din partea celor care o urmăresc sau au văzut, întâmplător, videoclipul viral de pe internet. Mel mărturisește că experiența a fost dureroasă și a fost nevoită să îndure procedura în spital, unde a avut nasul astupat și un tub în gură. Mai mult decât atât, Mel a susținut că procedura la care a fost supusă a fost scumpă.

„Am fost tentată, am avut chiar și câteva consultații. Este un NU pentru mine acum. Îmi pare rău că ai trecut prin asta”, a spus o utilizatoare.

„Mulțumesc pentru că ai împărtășit asta cu noi, de fapt aveam de gând să fac asta, nu o voi face acum. Îmi pare rău că ți s-a întâmplat asta”, i-a transmis altcineva, arată The Sun.

Vezi și FEMEIA CU CEA MAI MICĂ TALIE DIN LUME! ȘI-A SCOS ȘASE COASTE PENTRU A AJUNGE LA FORMA IDEALĂ. „MI-AM DORIT ASTA DE CÂND ERAM MICĂ”

Sursă foto: capturi Tik Tok / Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *