Ireal! Ce i-a făcut soția după 30 de ani de căsnicie: „Totul a început atunci când am…”

Un bărbat de 57 de ani a avut o căsnicie frumoasă de 30 de ani. Nu s-ar fi așteptat o clipă că soția lui avea să-l părăsească după atâția ani petrecuți împreună, dintr-un motiv ireal. Povestea pe larg, în articolul de mai jos.

Și-a găsit aleasa inimii și s-a căsătorit cu ea. A urmat o căsnicie frumoasă de 30 de ani, apoi, totul s-a schimbat la 180 de grade. Când a împlinit soția lui 53 de ani, lucrurile au luat o întorsătură ireală. A urmat o ceartă de zile mari, apoi, soția lui a recurs la un gest incredibil.

Ce s-a întâmplat după acea ceartă

Sună ireal, dar soția lui s-a cuplat cu nepotul, în vârstă de 31 de ani.

„Soția mea, în urma unui scandal pe care l-am avut, s-a cuplat cu nepotul ei, după care l-a mutat pe acesta în casa noastră. Acum, că s-a terminat, vreau să repar ceea ce s-a întâmplat…Eu încă o iubesc și nu știu ce să fac. Ea are 53 de ani, iar eu 57. Nepotul ei are 31 de ani.

Soția mea a avut o criză a vârstei mijlocii, de când a împlinit 50 de ani. Se îmbrăca tot timpul în haine destinate femeilor mai tinere, voia sex mereu și era nemulțumită din orice punct de vedere. Mi-a spus chiar că nu o apreciez așa cum trebuie, apoi a avut o aventură cu nepotul ei. Totul a început atunci când am fost împreună la o nuntă”, a spus bărbatul, potrivit The Sun. 

Ceartă cuplu / sursă foto: Pixabay

(CITEȘTE ȘI: Povestea fabuloasă a cuplului din imagine. Ea are 36 de ani, el 63: „Oamenii cred că soțul e, de fapt, tatăl meu!”;)

„Mi-am dat seama imediat că nu era o relație normală între o mătușă și nepotul ei”

După acea nuntă, cei doi s-au apropiat și mai tare. Atât de tare, încât soții s-au separat.

”Am stat cu toții la aceeași masă atunci, iar ea s-a așezat chiar lângă nepotul ei mai tânăr. S-a aprins o flacără între ei, au început să-și trimită zilnic mesaje, după acea nuntă.

Mi-am dat seama imediat că nu era o relație normală între o mătușă și nepotul ei. Au început să se întâlnească, soția mea lipsea nopțile de acasă și, dimineața, venea acasă tare răvășită.

Pentru mine era mai mult decât clar că fac sex. I-am spus că este dezgustător ceea ce face și că se dă inutil în spectacol. Mi-a spus lucruri oribile, atunci, despre performanțele mele sexuale, după care mi-a spus să plec din casă. Am fost prea fericit în mariajul nostru, ca să pot face asta și să mă pot gândi la un eventual divorț”, a mărturisit acesta.

În cele din urmă, soția și-a dat seama de greșeală, însă bărbatul se gândește dacă să ia în calcul un eventual divorț.

„Am fost căsătoriți timp de 30 de ani și aceea este și casa mea, așa că am fost de acord să mă întorc. Dormim separat în prezent și mă întreb dacă nu cumva trebuie să divorțăm, în cele din urmă…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *