Ireal! Cât au putut să plătească 4 bucureșteni pentru 4 porții de papanași, un pahar cu vin și o sticlă de apă plată într-un restaurant din Capitală

O ieșire în oraș ar putea să devină lux, pentru mulți dintre români. Prețurile meniurilor din restaurante și localuri, dar și ale serviciilor au crescut în ultimele luni, iar pentru o masă, în oraș, o persoană ar putea să plătească sume uriașe. De pildă, patru bucureșteni au mers într-un local cunoscut din Capitală, unde au consumat papanași, un pahar de vin sau un risotto cu vită. Nota de plată, însă, a fost „piperată”! Iată detaliile mai jos, în articol.

În ultimele luni, prețurile la alimente și servicii au suferit creșteri, lucru resimțit și de buzunarele românilor. În plus, o ieșire în oraș ar putea deveni un lux pentru multe persoane, având în vedere „scorurile” restaurantelor sau a localurilor. De pildă, patru bucureșteni au ieșit în oraș, recent, pentru a se înfrupta din bunătăți. Nota de plată, însă, a fost destul de „piperată”.

Vezi și SE ÎNTÂMPLĂ DE LA 1 IANUARIE 2023 ÎN TOATE RESTAURANTELE! CE TREBUIE SĂ ȘTIE ROMÂNII DESPRE NOUA LEGE

Prețurile au crescut în restaurantele din țară

Deși ieșirea în oraș a fost plăcută pentru cei patru bucureșteni, prețul pe care l-au avut de plătit, la finalul consumației, într-un restaurant cunoscut din Capitală, le-a cam „scuturat” portofelele. De pildă, pentru o simplă porție de frigărui de papanași (în imaginea de mai sus), o persoană a plătit 37 de lei. O simplă sticlă de apă plată de 0,33 mililitri a costat 14 lei, iar un pahar de vin roșu, 41 de lei.

De asemenea, pentru o infuzie de fructe (ceai), o persoană a plătit 20 de lei, iar pentru o porție de risotto cu vită și dovleac, 54 de lei. Un cocktail a fost 39 de lei, iar limonada, 24 de lei. La final, nota de plată a fost de 340 de lei.

Nota de plată la un restaurant din Capitală

Citește și IREAL! CÂT A PLĂTIT UN BĂRBAT PENTRU UN CIOLAN CU VARZĂ CĂLITĂ, ȘORICI ȘI CARTOFI PRĂJIȚI LA TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN BUCUREȘTI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *