Întâlnire de gradul zero! Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu, împreună la un eveniment. Cum au fost surprinşi cei doi

În urmă cu câteva săptămâni apăreau primele semne că în relaţia dintre Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu există unele tensiuni. Ulterior, despărţirea a fost confirmată, iar fiecare a încercat să îşi refacă viaţa. Se pare că planetele s-au aliniat în favoarea celor doi, pentru că seara trecută au fost prezenţi la acelaşi eveniment. Atât blondina, cât şi prezentatorul de la Antena Stars au apărut în mediul online cu zâmbetul pe buze.

Separaţi, dar împreună. Ar putea fi un titlu bun pentru „serialul” în care s-a transformat viaţa lor privată. De-a lungul timpului, Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu au împărtăşit cu fanii momentele bune, dar şi frumoase pe care le-au trăit, din acest motiv, internauţii aşteaptă cu sufletul la gură să vadă ce se mai întâmplă între ei.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că prezentatorul TV este pasionat de motociclete şi maşini. Din acest motiv, Cazacu nu a putut lipsi de la un eveniment dedicat curselor de maşini. După o reprezentaţie în forţă, toţi cei prezenţi s-au distrat pe cinste în clubul amenajat chiar lângă pistă.

NU RATA: RAMONA OLARU A „ARUNCAT” BOMBA! ASISTENTA TV, DEZVĂLUIRI DESPRE VIAȚA AMOROASĂ: „ÎN DOUĂ ZILE SUNT ȘI MĂRITATĂ, ȘI AM ȘI COPIL”

Se pare că şi Ramona Olaru a vrut să urmărească „spectacolul” alături de prietenele sale. Astfel, blondina şi-a făcut apariţia la eveniment alături de nimeni alta decât Natalia Mateuţ, colega lui Cătălin Cazacu de la Antena Stars… Deşi nu au apărut în niciun InstaStory împreună, blondina şi fostul partener au publicat frecvent filmuleţe pe reţelele de socializare, cam din aceleaşi unghiuri şi locuri. Şi să nu mai zicem că în fiecare apăreau cu zâmbetul pe buze… separat, ce-i drept.

Cum a reacționat Ramona Olaru, după ce Cătălin Cazacu s-a afișat cu noua iubită

După ce Cătălin Cazacu s-a afișat alături de noua iubită, Ramonei Olaru i s-a cerut părerea despre acest subiect. Matinala de la Antena 1 a fost destul de rezervată în declarații. Pare că deja a uitat de fostul iubit, despre care spune că nu l-a cunoscut niciodată.

Chiar dacă pare că despărțirea celor doi a fost destul de tensionată, iar relația nu s-a încheiat tocmai în termeni amiabil, Ramona Olaru nu are resentimente. Aceasta îi dorește numai bine fostului partener și speră să își găsească fericirea.

„Nu știu cine e Cătălin. Acum sunt într-adevăr femeie. Sunt o femeie puternică. Mă simt o femeie perfectă. Eu nu l-am cunoscut niciodată (n.r.  Cătălin Cazacu). De două luni sunt o femeie singură și mă simt foarte bine așa. Sunt fericită, sunt împlinită. Mi-aș dori să fie în sfârșit fericit, să se simtă împlinit”, a declarat Ramona Olaru, potrivit fanatik.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *