Întâlnire de gradul zero într-un mall din nordul Capitalei. Cum a fost surprins Ilie Năstase. FOTO EXCLUSIV

Întâlnire de gradul zero într-un mall din nordul Capitalei. Greii sportului românesc, Ilie Năstase și Gabriela Zsabo au dat nas în nas. Cum au fost surprinși cei doi foști mari sportivi acum, cu doar câteva zile înainte de Crăciun. 

Ilie Năstase pare să nu aibă nicio problemă să cutreiere, singur, mall-ul din Băneasa, mai ales acum, în pragul Sărbătorilor de iarnă. Mai un cadou, mai o vorbă bună, mai o întâlnire cu un prieten ori cunoscut.

Ilie Năstase și Gabriela Szabo, întâlnire memorabilă într-un mall din București

Vezi și: ARTISTUL AVEA DOAR 8 ANI CÂND A IZBUCNIT REVOLUȚIA DIN 1989. ADI CRISTESCU: “BLINDATE, SOLDAȚI ÎNARMAȚI… A FOST CA ȘI CUM AȘ FI VĂZUT EXTRATEREȘTRII!”

Probabilitatea era foarte mare ca fostul număr 1 mondial să întâlnească o persoană cunoscută, însă, probabilitatea ca două legende să fie pe același metru pătrat era una destul de mică.

Astăzi, în efervescența cumpărăturilor, care ne-a cuprins pe toți, iată că și Ilie Năstase, cât este el de „mondial”, cutreieră magazinele, în cautarea cadourilor dorite.

Ilie Năstase și Gabriela Szabo, întâlnire memorabilă într-un mall din București/ Sursa foto: CANCAN.RO

În timp ce s-a oprit, la un moment dat, să scoată bani de la un bancomat, un alt mare nume, Gabriela Szabo, fostă atletă de talie mondială, l-a remarcat și, așa cum era de așteptat, s-a oprit la o vorbă. Coincidența face că bancomatul la care aștepta fostul mare tenismen se afla în reparații, timp care s-a consumat constructiv. Cei doi uriași sportivi au schimbat impresii și au comentat, probabil, ultimele știri din sport și nu numai.

Preț de câteva minute, Ilie Năstase și Gabi Szabo au făcut deliciul trecătorilor, care, fără să-i deranjeze i-au privit admirativ. Două stele ale sportului românesc, față-n față, la câțiva pași de ei.

Cu o așa imagine nu te întâlnești la tot pasul. Poate tocmai de aceea, trecătorii au fost pe fază și „din umbră” au făcut o fotografie pentru o amintire de poveste, căci tot suntem în apropierea Crăciunului, când se întâmplă lucruri magice, nu-i așa?

Vezi și: A ”TURNAT” ÎN EA PÂNĂ CÂND S-A FĂCUT PRAF! IOANA ȘI ILIE NĂSTASE AU SĂRBĂTORIT LA RESTAURANT “ÎMPĂCAREA”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *