Incredibil! Cât de mult s-a schimbat Kitty Cepraga, fosta iubită a lui Adrian Mutu. Cu ce se ocupă în prezent

Kitty Cepraga (42 de ani) a devenit o adevărată femeie, la aproape 20 de ani de când s-a despărțit de fostul jucător de fotbal, Adrian Mutu (43 de ani). Cei doi au avut parte de o relație „incendiară” care s-a „stins” mult prea repede.

Relația dintre Mutu și Kitty nu a avut deloc un final prea fericit, deoarece aceștia au ajuns să își încheie socotelile destul de repede. Totuși, nu putem să dăm uitării zvonurile cu privire la o posibilă logodnă care au apărut imediat după divorțul jucătorului de fotbal de fosta sa soție, Alexandra Dinu.

VEZI ȘI: A MURIT TATĂL CRISTINEI CEPRAGA! VEDETA ESTE DEVASTATĂ: ”SUNTEM ÎN ȘOC, EFECTIV”

Cum arată în prezent Kitty Cepraga

Blondina a revenit în România după aproape 20 de ani, motiv pentru care a atras atenția tuturor. Aceasta susține că a avut parte de o mulțime de proiecte în ultimul an, ceea ce a făcut-o să își dorească să rămână definitiv în țara sa natală.

„În vara aceasta, am terminat de filmat o comedie românească, numită „Pup-o, mă! 3”, care va avea premiera chiar la Prima TV. Este un rol foarte simpatic, un rol de franțuzoaică, o româncă, de fapt, care a plecat în Franța, drept pentru care tot personajul meu vorbește cu accent francez. Vă aștept să vedeți aceasta comedie simpatică cu Văru Săndel, cu Alin Panc și Cosmin Seleși, la Prima TV”, a declarat Kitty pentru Click!.

CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ ȘI CU CE SE OCUPĂ ACUM KITTY CEPRAGA. ACTRIȚA LUPTĂ CONTRA RASISMULUI

Dacă la începutul anilor 2000 era considerată doar una dintre cuceririle lui Adrian Mutu, care cunoștea succesul la acea vreme, acum Kitty este o femeie independentă, care a reușit să se afirme de fiecare dată. Actriță, prezentatoare și mamă cu normă întreagă, fosta iubită a lui Mutu face față cu brio tuturor încercărilor la care este supusă.

Vă reamintim faptul că Adrian Mutu și Kitty Cepraga au avut o relație destul de scurtă, de numai două luni, după ce acesta a divorțat de prima soție. Lucrurile între ei s-au încheiat în momentul în care tatăl lui Kitty a susținut că cei doi ar urma să se căsătorească.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *