Încă un fotbalist pe lista neagră la FCSB. “Previzibil, greoi! Cum să îi prelungesc contractul?”

Billel Omrani l-a dezamăgit pe Gigi Becali în acest sezon. Patronul roș-albaștrilor nu-și explică forma slabă a atacantului și ia în calcul să nu-i ofere un alt contract, cel actual expirând în vară.

Billel Omrani a ajuns la FCSB după în septembrie din postura de jucător liber de contract. Gigi Becali era ferm convins că a dat lovitura, însă atacantul francez a dezamăgit crunt. Cu FC Botoșani, a avut o evoluție slabă și a intrat pe lista neagră a milionarului.

Nu știu ce se întâmplă cu Omrani, foarte previzibil, greoi. Nu știu ce se întâmplă cu el. Parcă nu era chiar așa greoi. I-am dat 20 de mii pe lună salariu. Dacă joacă așa, la revedere. Cum să îi prelungesc contractul dacă joacă așa?

Nu regret că l-am luat, că și-a adus cât de cât aportul. Nu știu ce se va întâmpla de acum încolo. A participat la 2-3 goluri. Nu regret în contextul valorii lui, considerând că va fi sută la sută în play-off și o să ne ajute acolo.

Eu, dacă eram antrenor, îl scoteam în repriza a doua. Mai aveam puțin și dădeam telefon să îl schimbe. Ce, trebuia să ținem de rezultat? Trebuia să marcăm”, a declarat Gigi Becali.

(VEZI AICI: BANII TRAG LA CEI BOGAȚI! GIGI BECALI, OFERTE PENTRU DOI FOTBALIȘTI: „VÂND, CUMPĂR, AȘA FAC EU!”)

Omrani este cunoscut ca fiind un jucător care adoră viața de noapte (SURSA: CANCAN.RO)

Mihai Pintilii nu crede că Mihai Pintili vrea să plece de la FCSB

Mihai Pintilii a avut, însă, mai rezervat în declarații, nedorind să pună și mai multă presiune pe atacantul francez care nu a marcat niciun gol pentru FCSB.

Cât are contract, trebuie să-l respecte. Că joacă, că nu joacă, trebuie să se pregătească și să fie pregătit de meci. Așa cred eu. Nu mi-a zis că vrea să plece. Acum, nu știu dacă a vorbit cu impresarul… Probabil discuțiile se poartă la nivel mai înalt și nu mai depind de mine”, a spus Mihai Pintilii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *