Împăcarea momentului în showbiz! Nicoleta Luciu și-a iertat tatăl, după ani în care nu și-au vorbit

Chiar înainte de sărbători, Nicoleta Luciu (42 de ani) a decis să se împace cu tatăl ei, după ani în care nu și-au vorbit. Vestea neașteptată a venit chiar de la Ion Luciu, în cadrul unui interviu. Astfel, familia Luciu se va reuni de sărbători la Miercurea Ciuc. 

Nicoleta Luciu și-a ținut ani întregi tatăl la distanță, dar 2022 pare să fie momentul marii împăcări. Potrivit spuselor lui Ion Luciu, părintele vedetei își va petrece sărbătorile de iarnă alături de fiica sa și de nepoței, la Mirecurea Ciuc.

„Sunt bine, sănătos și bucuros, în același timp. De Sărbători, o să mă duc la Nicoleta la Miercurea – Ciuc, să fim cu toții acolo. Nepoțeilor le-am pregătit deja jucăriile de la Moș Crăciun. O să fie frumos. Fetele mă ajută și cu bani! Însă, nu mi-am mai văzut cei patru nepoței de trei ani, eu nu prea sunt cu drumurile lungi, până la Miercurea Ciuc, unde s-a mutat Nicoleta”, a spus Ion Luciu, potrivit click.ro.

(CITEȘTE ȘI: Nicoleta Luciu revine pe micile ecrane! Cu ce post de televiziune a semnat)

Motivul pentru care Nicoleta Luciu nu a vorbit cu tatăl ei atât de mulți ani

În urmă cu ceva vreme, actrița a dezvăluit că tatăl său a traumatizat-o în copilărie, ca urmare a dependenței de alcool. Ion Luciu era violent și își făcea familia să trăiască în teroare. Pe de altă parte, Nicoleta susține că în momentele în care părintele său nu era în stare de ebrietate, era un om bun.

Ion Luciu, tatăl Nioletei Luciu. Sursă foto: captură Youtube

„Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuţitele sau toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui, nici lecţiile nu mai puteam să le facem. Seara nu puteam să folosim curentul, pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească. Mă trezeam la 3 dimineaţa să-mi fac lecţiile pentru şcoală. Îmi era foarte frică de el. 

N-am simţit niciodată dragostea de tată. N-a ştiut să ne ofere o îmbrăţişare sau să ne spună o vorbă bună, numai în înjurături ne ţinea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar”, a spus vedeta, în urmă cu ani buni.

(CITEȘTE ȘI: Nicoleta Luciu și-a dezvăluit secretul la „iUmor”! La ce a renunțat de câțiva ani: ”Cică îmbătrânești de la ele”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *