Imagini emoționante! Cum arată mormântul Corneliei Catanga. Fiul artistei i-a împodobit locul de veci în prag de Crăciun

Cornelia Catanga a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică lăutărească din România. De-a lungul timpului a încântat mii de români cu muzica ei și a avut un succes colosal în această industrie. De când s-a stins din viață, artista a lăsat un gol imens în sufletul familiei care nu a uitat-o și îi vizitează și azi locul de veci. Fiul ei, Alexandru Păduraru i-a împodobitul mormântul acesteia de Crăciun pentru a o simți aproape, iar imaginile au emoționat o lume întreagă!

A trecut mai mult de un an de când Cornelia Catanga s-a stins din viață, însă familia îi păstrează vie amintirea și nu uită să mai treacă pe la locul ei de veci. Alexandru Păduraru a publicat recent un clip video pe Tiktok în care se regăsesc imagini cu mormântul artistei. Acesta i-a decorat locul de veci cu luminițe, beteală, dar a împodobit și un mic brad de Crăciun pe care l-a așezat lângă crucea cântăreței.

Mormântul Corneliei Catanga a fost împodobit în prag de Crăciun

Cornelia Catanga a fost înmormântată la Cimitirul Ghencea și a fost condusă pe ultimul drum de către soțul și fiul ei. Din cauza pandemiei, familia solistei nu a putut să-i facă o înmormântare așa cum se cuvine, însă au avut grijă ca mormântul ei să arate impecabil de când aceasta s-a stins din viață. Alexandru Păduraru, fiul ei nu a uitat de mama sa, drept pentru care, acesta a adus spiritul de Crăciun și la locul de veci al acesteia.

CITEȘTE ȘI: CORNELIA CATANGA, DEZGROPATĂ DUPĂ MAI BINE DE UN AN: „CORNELIA AVEA FOBIE DE INSECTE”

Alexandru Păduraru i-a decorat mormântul mamei sale, Cornelia Catanga (Sursă: Arhivă)

VEZI ȘI: AUREL PĂDUREANU I-A ÎNDEPLINIT CORNELIEI CATANGA ULTIMA DORINȚĂ, LA APROAPE UN AN DE LA MOARTEA EI: ”NE-AU DAT APROBARE”

Lângă crucea interpretei de muzică de petrecere se regăsesc astăzi o mulțime de luminițe, globuri, un brad împodobit, beteală și multe lumânări aprinse. Imaginile din clipul video pe care Alexandru Pădureanu l-a publicat pe contul său de TikTok, au emoționat pe toată lumea, mai ales că băiatul suferă și azi din cauza lipsei mamei lui. Pe fundalul clipului se derulează una dintre melodiile pe care Cornelia Catanga le-a cântat, iar descrierea pe care tânărul a pus-o în dreptul imaginilor exprimă durerea peste care nu a putut trece.

„Mămica mea…” a scris Alexandru Păduranu în dreptul clipului video pe Tiktok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *