I-am făcut calculul! Ce salariu primește un Moș Crăciun în mall-urile din București, pentru 2 săptămâni de muncă

A venit perioada sărbătorilor de iarnă, iar oamenii se pregătesc de momentele pe care le vor petrece alături de cei dragi. Cumpărăturile sunt în toi, iar celor mici le sunt făcute poftele! Printre doleanțele pe care le au copiii se află și clasica vizită la căbănuța lui Moș Crăciun din mall-uri. Chiar dacă, în principiu, Moș Crăciun vine într-o singură zi din an, spiridușii săi lucrează de zor, în fiecare moment. Iată ce salariu primește Moșul în mall-urile din Capitală, pentru 2 săptămâni de muncă!

Mai sunt doar câteva zile până când Moș Crăciun va veni cu daruri pentru cei mici și cei mari. Cine dorește, însă, să îl „întâlnească” mai devreme, poate să îl vadă în mall-urile din Capitală. Cei mici îi pot transmite povești și dorințe, iar Moș Crăciun îi va asculta și va face poze cu ei. Pentru două săptămâni de lucru, însă, și buzunarul Moșului va fi mai plin. Tu te-ai întrebat vreodată ce salariu primește o persoană care oferă astfel de servicii? Îndată vei afla!

Vezi și MOȘ CRĂCIUN, PE OLX! CÂT TE COSTĂ SĂ-L ”ÎNCHIRIEZI” O ORĂ

Mall-urile angajează persoane deghizate în Moș Crăciun, pentru a asculta dorințele celor mici. Sursă foto: captură video Digi24

Citește și CÂȚI LEI COSTĂ SĂ ÎNCHIRIEZI O PERSOANĂ COSTUMATĂ ÎN MOȘ CRĂCIUN PENTRU SERBĂRI, ÎN DECEMBRIE 2022

Ce salariu primește un Moș Crăciun în mall-urile din Capitală

În România, precum și în alte state, salariile diferă pentru persoanele care lucrează, timp de două săptămâni, ca Moș Crăciun. Astfel de persoane trebuie să întrunească anumite condiții, însă. De pildă, trebuie să fie persoane calde, răbdătoare, amabile și dispuse să asculte fiecare dorință. În România, un Moș Crăciun poate primi un salariu între 1000 de lei și 3000 de lei, depinzând de angajator și de zona în care își prestează serviciile.

Recrutările pentru poziția de Moș Crăciun încep chiar de la finalul verii sau din toamnă, pentru ca persoanele care vor să ofere aceste servicii în centrele comerciale să fie sigure că îl vor avea pe Moșul în luna decembrie. De asemenea, alături de spiridușii săi și de Crăciunițele sale, Moș Crăciun poate participa și la evenimente private, la petrecerile firmelor și la serbările de la școală.

Sursă foto: captură Digi24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *