I-am făcut calculul! Ce salariu ia un manipulant de bagaje în Aeroportul Otopeni. Primește și bonuri de masă de 300 de lei

Puțini români știu ce salariu încasează un manipulant de bagaje în Aeroportul Otopeni, dar și bonusurile și condițiile în care se pot angaja. Noi am făcut calculul și vă prezentă toate informațiile necesare pentru viitorii candidați.

Pentru a obține postul de manipulant de bagaje în Aeroportul Otopeni, doritorii trebuie să știe că studiile nu sunt necesare, mai exact 8 clase sunt suficiente. Totodată, o altă condiție de bază este cazierul curat.

Deși pare un job ușor, fără prea multe responsabilități, manipulantul de bagaje are în grijă toate bagajele pasagerilor. Acesta trebuie să încarce bagajele în aeronavă și să le descarce. Pentru această muncă salariul este de 2.800 de lei + tichete de masă în valoare de 300 de lei.

Vezi și: VESTE BUNĂ PENTRU ROMÂNI. ÎNCEPÂND DE ASTĂZI, 19 DECEMBRIE, SE DAU 400 DE LEI DE PERSOANĂ. IATĂ CUM POȚI BENEFICIA DE ACEȘTI BANI

De reținut este faptul că pe acest post de lucru există posibilitatea de avansare. Programul se face în ture de câte 8 ore, în trei schimburi. Tot ceea ce ține de uniforma de lucru pentru angajați revine în sarcina angajatorului.

Vezi și: ANAF A SCOS LA VÂNZARE PRODUSE CONFISCATE LA PREȚURI EXTREM DE MICI. ROCHII DE MIREASĂ, SUB 200 DE LEI

Totodată, dacă doriți să optați pentru alte posturi în cadrul Aeroportului Otopeni, începând de la femeia de serviciu până la controlorul de trafic aerian, salariul nu reprezintă un impediment.

Pe lângă sporul de vechine (25%), sporul de muncă în condiții dificile (15%), sporul de complexitate a dirijării (33%) și cel de lucru în ture, salariul unui controlor de trafic aerian principal instructor ajunge până la 22.168 de lei/lună.

Vezi și: ȚARA CARE ÎI PEDEPSEȘTE PE TINERII NECĂSĂTORIȚI PÂNĂ LA VÂRSTA DE 25 DE ANI. ÎI LEAGĂ DE POMI ȘI…

Sursa foto: Pexels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *