Horoscop lunar dragoste 2022. Cine sunt nativii avantajați în plan amoros

Horoscop lunar dragoste 2022. Vești noi pentru toți nativii, în plan sentimental! Află mai jos, în articol, ce surprize te așteaptă!

Berbec – Întâi explorăm apoi ne stabilizăm!

Dacă cineva și-ar propune să te cucerească luna aceasta va trebui să demonstreze că poate fi un partener de dialog pe măsură și că-ți susține ambițiile profesionale. În primele zile ale lunii ești provocat la interacțiune de către o persoană care îți testează răbdarea dar care îți trezește interesul. O călătorie pe care o realizezi peste hotare sau un curs la care participi pe parcursul lunii te poate ajuta să interacționezi cu persoane noi, interesante cu filozofii și perspective diferite de ale tale.

Taur – Clarificări necesare!

Chestiuni legate de valori, angajamente, fidelitate sau intimitate vor fi în prim plan la început de lună. Ești determinat în a purta discuții serioase cu partenerul de cuplu pentru a vedea exact unde vă aflați. Din 10 decembrie, îți îndrepți privirile spre noi orizonturi. Ultimele zile ale anului te pot suprinde plăcut întrucât o persoană misterioasă pe care o întâlnești într-o călătorie, la un curs sau o conferință te poate cuceri cu o filozofie de viață cu totul aparte.

Gemeni – Test de fidelitate!

Relația de cuplu se poate afla în centrul acestei luni însă atitudinea ta poate să fie ușor mai combativă în prima parte a lunii mai ales dacă te simți neîndreptățit. Pe măsură ce luna înaintează planetele se mută din sectorul parteneriatelor în cel al fidelității și angajamentului investit într-o relație deci situația devine din ce în ce mai intensă. Solstițiul de iarnă și luna nouă din 23 decembrie vor testa calitatea unei relații romantice amplificând conexiunea sau eliberând.

Rac – Cultivând arta relaționării!

După un început de lună mai tensionat în care ești determinat să iei atitudine într-o situație pe care o consideri nedreaptă, vei căuta să cultivi o abordare mai echilibrată și poate mai detașată în modul în care relaționezi. În a doua parte a lunii întreaga ta atenție va fi îndreptată spre celălalt cu scopul de a înbunătați calitatea relației. Abilitatea de a asculta și empatiza este mărita iar tu vei încerca să contribui activ și constructiv la armonizarea relației. Sfârșitul anului se poate anunța incitant și promițător!

Leu – Tensiuni relaționale!

În ciuda atitudinii afectuoase și chiar jucăușe cu care începi luna, anumite tensiuni într-o relație romantică te pot determina să-ți resetezi așteptările sau chiar limitele în raport cu celălalt. Timpul, implicarea, devotamentul celuilalt sunt repuse în discuție iar tu vei căuta să analizezi cu atenție direcția în care se îndreaptă această relație. În a doua parte a lunii s-ar putea ca nevoia de libertate și independență să se intensifice dar va fi contrabalansantă de o latură mai practică și mai serioasă a naturii tale.

Fecioara – Noi orizonturi relaționale!

Un început de luna intens și conflictual în care îți va fi greu să-ți ascunzi emoțiile atunci când celălalt îți testează răbdarea. Însă odată ce Mercur, Venus și ulterior Soarele cu ocazia solstițiului de iarnă activează sectorul iubirii și al bucuriei, acea latură a ta mai veselă, optimistă și mai dornică de socializare iese la suprafață. O perioadă perfectă pentru mai mult romantism și afecțiune. Închei anul cu mercur retrograd în sectorul iubirii, fapt care te face să evaluezi reciprocitatea unor sentimente.

Balanța – Compatibilitate intelectuală!

Criteriul de selecție al partenerului potrivit îl va reprezenta compatibilitatea intelectuală.Prima parte a lunii te găsește în plină interacțiune și schimburi de mesaje, idei și perspective cu o persoană de care te poți simți atrasă mai ales mai ales la nivel intelectual.Poți întâlni pe cineva într-o excursie sau în cadrul unui curs la care participi, o persoană a cărei filozofie de viață te provoacă și te fascinează în același timp. Odată cu solstițiul de iarnă, devii un pic mai tradiționalistă în abordare.

Scorpion – O legătură intimă iese la iveală!

Chestiuni relaționale profunde, intime dar pe care le-ai ținut ascunse ies la suprafață în prima parte a lunii, declanșând tensiuni și discuții intense pe marginea lor. O legătură erotică este dezvăluită. Dacă dorințele și nevoile unuia dintre parteneri nu sunt satisfăcute sau angajamentului său este unul care lasă de dorit, atunci acestea vor deveni puncte cheie asupra cărora vei avea de lucrat. Din 20 decembrie, Jupiter își reia mersul direct în sectorul iubirii, clarificând unele dorințe și nevoi personale.

Săgetător – Mai multă aventură și pasiune!

Un început de lună ușor conflictual în care ai nevoie să găsești un echilibru în relația de cuplu astfel încât nevoile amândurora să fie împlinite. Pe măsură ce lună înaintează intri în spiritul sărbătorilor concentrându-te mai mult pe acele lucruri și activități comune care va bucură pe amândoi. Un moment prielnic pentru mai multă apropiere și intimitate. Din 20 decembrie, Jupiter revine în Berbec în sectorul iubirii și al romantismului deci dacă vrei să cucerești pe cineva următoarea perioadă este mai mult decât favorabilă.

Capricorn – Reinventare!

Începi luna punând la îndoială sinceritatea unor sentimente dar și conexiunea dintre tine și celălalt. Este posibil să te confrunți cu realitatea unei situații pe care nu ai vrut poate să o accepți până acum. Pe măsură ce luna progresează iar Venus, planeta iubirii și Mercur intră în semnul tău, încrederea în potențialul tău este amplificată. Solstițiul de iarnă te pune în valoare oferindu-ți șansa de a te reinventa. Ceva sau cineva te ajută să închei anul într-o notă intensă și pasională.

Vărsător – O lună provocatoare!

O lună extrem de incitantă și provocatoare! Luna plină din Gemeni de pe 8 decembrie dinamizează sectorul iubirii și al romantismului, fapt care îți amplifică carisma personală dar și dorința de a-ți asuma anumite riscuri. O atracție între tine și cineva din mediul social poate să fie greu de ascuns, o aventură plină de pasiune te așteaptă! Odată ce Venus, planeta iubirii intră în Capricorn pe 10 decembrie, devii mai introspect în privința propriilor sentimente.

Pești – Mai multă inițiativă și încredere!

Indiferent că ești sau nu într-o relație în prima parte a lunii va fi o adevărată provocare să-ți faci timp și pentru celălalt. Însă pe măsură ce luna progresează, devii mai dornic de a interacționa cu acei oameni cu care împărți aceleași obiective și hobby-uri. Capeți mai multă încredere în tine și abordezi lucrurile cu mai multă inițiativă. Într-un mediu social sau într-un cerc de prieteni o atracție fizică, erotică destul de puternică se poate naște între tine și celălalt, rămâne de văzut dacă vă și doriți aceleași lucruri.

Horoscopul general al lunii decembrie 2022 poate fi vizualizat și aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *