Horoscop lunar decembrie 2022. Lista nativilor care vor avea parte de perspective noi în ultima lună din an

Horoscop lunar decembrie 2022. Află ce ți-au pregătit astrele pentru ultima lună din an!

Berbec – Noi orizonturi personale și profesionale!

Prima parte a lunii se anunță pe cât de dinamică pe atât de provocatoare întrucât poți intra în conflicte de perspective și ideologii fără să stai prea mult pe gânduri. Poți călători mai mult, poți studia lucruri sau domenii noi, poți interacționa mai mult cu persoane din străinătate iar faptul că din 20 decembrie Jupiter reintră în propriul tău semn îți amplifică entuziasmul și energia. Solstițiul de iarnă vine cu o energie mai pragmatică îndreptându-ți atenția spre profesia și rolul tău în societate.

Taur – Pe măsură ce unele uși se închid, altele se deschid!

Perspective financiare sau relaționale diferite pot îmbrăca forma unor discuții mai intense în prima parte a lunii iar atitudinea ta mai combativă va contribui la dezvăluirea unor adevăruri mai mult sau mai puțin comode dar necesare. Solstițiul de iarnă te îndeamnă spre noi orizonturi fizice sau intelectuale oferindu-ți șansa să te expansionezi, chiar dacă Jupiter, în paralel, îți îndreaptă privirea spre interior, căutând să vezi ce-ți aduce cu adevărat împlinire.

Gemeni – Testarea unor parteneriate!

În prima parte a lunii interacțiunea într-un parteneriat indiferent de natura lui va deveni foarte intensă și în ciuda dorinței de a-ți păstra claritatea și discernământul, poți ajunge să-ți expui punctul de vedere într-un mod direct și tranșant. Pe măsură ce luna progresează, atenția ta se îndreaptă spre chestiuni și analize mai profunde personale sau financiare. Pe 29 decembrie, Mercur propriul tău guvernator își începe mișcarea aparent retrogradă, deci e timpul pentru o reevaluare.

Rac – Importanța cooperării cu celălalt!

O situație care vizează un proiect profesional, relația cu un coleg, o chestiune legată de rutină zilnică sau modul de lucru se poate transforma într-o adevărată confruntare în prima parte a lunii scoțând la suprafață chestiuni sensibile. Reactivitatea ta va fi accentuată. În a doua parte a lunii parteneriatele, indiferent de natura lor vor fi în vizorul tău iar tu vei adopta o atitudine din ce în ce mai cooperantă dar și poate mai detașată, înțelegând mai profund interacțiunea dintre tine și celălalt.

Leu – Perspective mai concrete și mai practice!

Dacă în prima parte a lunii este mai intens și mai pasional în reacții, în a doua parte adopți o atitudine mult mai asumată și mai pragmatică. Orice fel de activitate, proiect sau relație de iubire sau de prietenie în care nu te simți valorizat sau recompensat așa cum crezi că meriți poate deveni motiv de tensiune sau neînțelegere. Odată cu solstițiul de iarnă, devii mai practic și mai realist în abordare, căutând să dai o formă concretă anumitor dorințe sau planuri personale sau profesionale.

Fecioara – Reafirmare și regăsire!

Căminul, familia, conexiunea cu mediul din jurul tău îți ocupă o mare parte din timpul tău în prima parte a lunii. Însă exact această dedicare sau implicare profundă poate deveni un motiv de conflict odată cu Lună Plină din 8 decembrie, dacă celălalt nu vede sau nu apreciază eforturile tale. A doua parte a lunii este mult mai veselă și mai relaxată iar solstițiul de iarnă cât și luna nouă din Capricorn din 23 decembrie te găsesc în mijlocul evenimentelor și al oamenilor care te fac să te simți iubit și împlinit.

Balanța – În slujba propriului adevăr!

Beneficiezi de o stimulare atât fizică cât și intelectuală în prima parte a lunii. Studii, posibile călătorii și schimburi de idei și perspective te țin conectată la anumite domenii de interes pentru tine însă Luna Plină din 8 decembrie poate transforma o anumită interacțiune într-o veritabilă confruntare în care nu te vei ezita să-ți afirmi perspectiva. Odată cu solstițiul de iarnă și Luna Nouă din 23 decembrie, devii mai introvertită și mai nostalgică căutând confortul și protecția căminului și a celor dragi

Scorpion – Stimulare fizică și intelectuală!

Un context intens și provocator în prima parte a lunii scoate la iveală chestiuni financiare sau sentimentale asupra cărora tu și partenerul nu cădeți de acord. Această conștientizare te poate determina să regândești un anumit mod de a acționa, de a investi financiar sau sentimental într-un parteneriat. Pe măsură ce luna progresează, procesele de comunicare, schimburile și interacțiunea cu mediul înconjurător se intensifică. Solstițiul de iarnă te găsește în plină formă și energie atât fizică cât și intelectuală.

Săgetător – Cine sau ce anume este important pentru tine?

Luna începe cu tine în prim plan, dorințele tale, nevoile tale și aspirațiile tale! Ești hotărât să dai o nouă formă personalității tale astfel încât să fii satisfăcut de imaginea ta. Însă toată această concentrare pe persoana ta poate atinge un apogeu la momentul de Lună Plină din 8 decembrie când tensiunile într-un parteneriat devin greu de ascuns întrucât cineva se simte neglijat sau neîndreptățit. Odată cu solstițiul de iarnă, adopți o atitudine mai pragmatică și orientată spre resurse.

Capricorn – Clarificarea unor relații!

Latura ta mai reflexivă și mai introspectă este evidențiată în prima parte a lunii în timp ce tu preferi să analizezi lucrurile din umbră. Luna plină din 8 decembrie scoate la suprafață orice fel de nemulțumiri existente într-o relație profesională sau sentimentală mai ales dacă unul dintre parteneri nu-și face partea. Însă pe măsură ce Venus, Mercur și apoi Soarele, cu ocazia solstițiului de iarnă se mută în semnul tău, ești revitalizat și pregătit pentru noi începuturi.

Vărsător – Mai multă introspecție și analiză!

Începi luna într-un mod extrem de sociabil și interactiv atât pe plan fizic cât și în mediul online, în comunitatea din care faci parte. Luna plină din 8 decembrie te îndeamnă să găsești un echilibru între implicarea pe planul social și obiectivele la nivel de grup cu focusarea pe propriile aptitudini sau talente. Din 20 decembrie Jupiter intră în Berbec revitalizând modul în care gândești și comunici. Odată cu solstițiul de iarnă, atenția se îndreaptă către interior, devii mai introspect și mai reflexiv.

Pești – Relaționare intensă la nivel social!

Un început de lună cu foarte multe activități, sarcini și proiecte fie personale fie profesionale. Luna plină din 8 decembrie scoate anumite tensiuni le iveală dacă simți că solicitările exterioare devin exhaustive. Pe măsură ce Venus, planeta iubirii, Mercur și apoi Soarele odată cu solstițiul de iarnă intră în Capricorn activând sectorul prieteniilor și al aspirațiilor de viitor, nevoia de relaționare cu comunitatea din care faci parte este amplificată. Ești mai liber și mai idealist în abordare!

Horoscopul general al lunii decembrie 2022 poate fi vizualizat și aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *