Horoscop 24 decembrie 2022. Lista zodiilor care vor avea un Ajun de Crăciun de poveste

Horoscop 24 decembrie 2022. Mulți dintre nativi se vor bucura astăzi de o surpriză incredibilă. Moș Crăciun poate veni mai devreme la zodiile care au ascultat de-a lungul anului și poate aduce momente neprețuite.

Horoscopul de azi, 24 decembrie 2022

Berbec

Îți asumi responsabilitatea rezolvării unor sarcini sau activități pe ultima sută înainte de Crăciun. Unele discuții sau întâlniri pot fi mai complexe necesitând să-ți exprimi autoritatea pentru a te asigura că se rezolvă corespunzător. Lasă-te ghidat de intuiție și inspirație în ce vrei să realizezi.

Taur

Unele schimburi de idei și experiențe pot fi cu adevărat interesante, oferindu-ți alte unghiuri din care poți să privești unele lucruri. Dacă petreci Ajunul într-un alt oraș sau poate într-o altă țară, locurile pe care le vizitezi au un impact profund asupra ta, îmbogățindu-te fizic și spiritual.

Gemeni

Contactul cu cei din jur poate să fie resimțit într-un mod mai profund și mai intens decât în mod normal. Ești mai sensibil, mai intuitiv și mai perceptiv la cuvintele sau gesturile celorlalți, văzând adevărul dincolo de aparențe. Preferi să-ți păstrezi unele emoții mai mult pentru tine iar unele lucruri te pot impresiona mai adânc, dar într-un mod pozitiv.

Rac

Te focusezi foarte mult pe cei dragi din jurul tău și pe activitățile care trebuie îndeplinite pentru a te asigura că toate sunt exact așa cum îți dorești. Unele discuții sau interacțiuni îți creează o stare de visare sau contemplare, iar dacă ești doar tu și partenerul de cuplu, seară de Ajun poate să fie o noapte magică care amplifică conexiunea dintre voi.

Leu

O mare parte din sarcinile și activitățile organizatorice se află sub stricta ta supervizare și vei face tot posibilul să le gestionezi cu cât mai multă eficiență dar și inspirație. Deși poți avea și momente când devii un pic mai critic dacă cineva nu face ce trebuie, reușești în mare parte să-ți demonstrezi încă o dată abilitațile minunate de organizare.Ești un maestru de ceremonii deosebit.

Fecioară

Ziua de Ajun poate să fie cu adevărat magică pentru tine, te bucuri din plin de ea alături de persoană iubită sau de întreaga familie. O zi plină cu activități care mai de care mai plăcute, unele chiar creative și chiar dacă poate nu toate se desfășoară perfect, așa cum ți-ai dori, prezența și iubirea celor dragi pe care le simți din plin o fac perfectă.

Balanță

Reuniunea de familie de astăzi este foarte importantă pentru tine. Prezența celor dragi în jurul tău, unele activități tradiționale la care participi cu tot sufletul, ultimele decorațiuni pe care le potrivești la locul lor astfel încât să se vadă cât mai bine, vechile discuții tipice pentru ziua de Ajun, toate îți trezesc amintiri din copilărie, devenind ușor nostalgică dar și recunoscătoare.

Scorpion

Debordezi de elan și energie atât fizică, cât și intelectuală. Ești pe ultima sută cu unele cumpărături, drumuri, mesaje sau cu unele rezervări pe care le faci într-un anumit loc deoarece simți nevoia să socializezi mai mult. Ești tentat să împărtășești din ceea ce simți, să postezi ceva cu impact întrucât sentimentele și emoțiile tale sunt mai profunde.

Săgetător

Ești mai focusat pe acele lucruri, activități, persoane care te fac să te simți bine și în siguranță, în prezența cărora te poți bucura mai mult simțindu-te familiar, ca “acasă”. Confortul și stabilitatea sunt importante pentru tine dar și crearea unei atmosfere de poveste din care să nu lipsească o muzică tradițională, o companie plăcută sau o mâncare delicioasă.

Capricorn

Cu 5 planete astăzi în propriul tău semn, comportamentul sau atitudinea ta este directă și energică, tinzând să surprinzi poate pe alocuri cu unele lucruri. În același timp unele discuții sau evenimente pot avea un impact profund asupra ta, te pot impresiona într-un mod plăcut însă cauți să le gestionezi cu cât mai multă fermitate și încredere în tine.

Vărsător

Trăirile sau sentimentele tale astăzi sunt extrem de profunde și complexe însă le păstrezi doar pentru tine. Poți fi extrem de privat cu unele lucruri ca și cum dacă le-ai împărtăși cu ceilalți s-ar pierde ceva anume. Poți fi angrenat într-o activitate de binefacere, ajutând pe cineva care se afla în mare nevoie iar acest lucru îți creează un real sentiment de împlinire.

Pești

Cu siguranță ziua de Ajun nu o vei petrece singur întrucât nevoia ta de socializare cu acei oameni sau în acele medii care împărtășesc aceleași hobby-uri și obiective cu tine este amplificată. Indiferent ce faci, ești plin de speranță și idealuri înalte și indiferent dacă ceilalți sunt sau nu pe aceeași lungime de undă cu tine, starea ta este una benefică și constructivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *