Horoscop 17 decembrie 2022. Cine sunt nativii avantajați în plan personal

Horoscop sâmbătă, 17 Decembrie 2022. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de astăzi.

Berbec

Cu Lună în Balanță în sectorul parteneriatelor tale, atenția ta se îndreaptă spre celălalt sau spre menținerea unei vieți sociale active. Comunicarea cu ceilalți te stimulează, ești sociabil, glumeț, charismatic și dornic de mai multă mișcare. Însă, discutarea unor chestiuni sau proiecte profesionale sau asumarea unei responsabilități anume nu sunt favorizate.

Taur

Astăzi încerci să te împărți între anumite sarcini sau responsabilități domestice sau administrative și unele activități de relaxare sau studiu într-un domeniu de interes pentru tine. Unele activități sau informații pot fi atât de interesante încât găsești mai greu timp pentru altfel de lucruri, însă dacă soliciți ajutor cu siguranță îl vei primi.

Gemeni

În urma unei analize sau a unei discuții cu cineva, poți descoperi o variantă ingenioasă și rapidă de a te pune mai bine în valoare fie personal fie financiar. Ziua favorizează activitățile de relaxare și divertisment dar și relațiile romantice. Te simți bine și revitalizat în compania celuilalt însă te poți mobiliza mai greu de unul singur.

Rac

Fie ești mai retras și preferi confortul propriului cămin fie te decizi să faci unele schimbări și reamenjări în propria casă, pentru a o înfrumuseța sau poate chiar decora cu ocazia sărbătorilor. Ești ingenios, creativ și plin de idei noi și interesante. Familia și căminul sunt prioritare astăzi.

Leu

Deși pare că sunt multe activități și planuri pentru ziua de astăzi poți fi un pic nehotărât în privința prioritizării lor. Descoperi cu încântare avantajele unui aparat electrocasnic nou achiziționat întrucât îți ușurează munca considerabil. Dacă simți nevoia să faci o scurtă călătorie asigură-te că ai verificat totul înainte.

Fecioară

Deși îți propui să faci niște cumpărături, poate unele cadouri de Crăciun de care nu ai avut timp până acum, s-ar putea să fii un pic indecis întrucât nu știi exact ce să cumperi. Pe de altă parte realizezi că ai vrea să iei ceva diferit totuși anul acesta așa că te reorientezi către o destinație care îți poate oferi o mai mare varietate.

Balanță

Cu Luna în propriul tău semn te simți energică și plină de inițiativă. Pe de o parte sunt lucruri și activități care îți plac și pe care le aștepți cu drag iar pe de altă parte sunt chestiuni mai practice de care ai nevoie să te ocupi și care nu te încântă prea mult, însă reușești cumva să găsești o variantă ingenioasă de a le rezolva destul de rapid.

Scorpion

Pe cât ești de dornic să-ți împlinești anumite dorințe pe atât ești de nesigur sau nehotărât în privința modului de abordare. Dacă primești o invitație sau o propunere neașteptată din partea cuiva la un eveniment la care poate nu participi de obicei, nu ezită în a o accepta deoarece se poate dovedi mai incitantă decât crezi.

Săgetător

Astăzi cu siguranță nu este o zi pe care să ți-o petreci singur iar toate activitățile planificate într-un mod ingenios implică compania celuilalt, poate să fie partenerul de cuplu sau chiar un prieten. Dacă te-ai decis să faci parte dintr-un proiect sau o cauză de întrajutorare, ai totul organizat perfect până la cele mai mici detalii.

Capricorn

Astăzi vrei să faci ceva diferit, spontan și incitant. Fie te hotărăști să faci un drum într-un loc pe care vrei să-l vizitezi demult iar cu ocazia sărbătorilor ar fi momentul perfect fie vrei să încerci o activitate, un joc, o strategie nouă. Indiferent de caz cu siguranță nu va fi o zi ca oricare alta.

Vărsător

Te decizi să faci o modificare în propriul cămin fie de natură estetică fie cu scopul de a câștiga mai mult spațiu de mișcare. Ești ingenios și creativ și încerci să aranjezi totul astfel încât să pară cât mai frumos. Copiii sau persoana iubită îți sunt alături susținând cu entuziasm inițiativa ta chiar dacă energia lor nu te ajută neapărat să te concentrezi.

Pești

Astăzi ești angrenat în tot felul de calcule sau analize personale sau financiare, ai vrea să faci unele schimbări însă nu te-ai hotărât exact cum ai vrea să fie. O discuție cu cineva din cercul de prieteni, o postare de promovare a unor servicii sau o recomandare din partea cuiva pare să fie exact ce aveai nevoie.

Puteți urmări horoscopul general al lunii decembrie 2022 aici:

Horoscopul general al săptămânii 12 – 18 decembrie 2022 poate fi urmărit aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *