Horoscop 15 decembrie 2022. Cine sunt nativii avantajați în plan relațional

Horoscop joi, 15 Decembrie 2022. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de astăzi.

Berbec

Nu te agita din cauza unor chestiuni minore sau evită oamenii din anturajul apropiat care te enervează prin modul în care pun problema. Fii realist în privința obiectivelor setate pentru astăzi, nu te suprasolicita și încearcă să fii cât mai deschis la idei și soluții noi de eficientizare a activităților. Poți cumpăra ceva la un preț neașteptat de avantajos.

Taur

Poți avea o atitudine sau o abordare mai excentrică astăzi, dornică de experiențe sau activități noi. Dacă vrei să atragi atenția unei persoane de care te simți atras îți propui să o surprinzi printr-o abordare cu totul diferită. Bugetul tău poate să fie ușor afectat de stilul tău mai liber de astăzi, deci fii mai precaut în privința cheltuielilor.

Gemeni

Observațiile sau spiritul mai critic al unei persoane apropiate, chiar din propria familie pot să te deranjeze vizibil și vei tinde să reacționezi pe loc. Pe de altă parte poți avea o revelație în privința unei metode de rezolvare mai eficientă a unei chestiuni profesionale sau emoționale. Lucrul cu emoțiile este favorizat dacă ești pregătit să-ți asculți intuiția.

Rac

În timp ce unele discuții sau schimburi de idei cu cineva din anturajul apropiat te pot face să-ți pierzi răbdarea, descoperi că există o variantă ingenioasă de care nu ai știut până acum și care îți poate rezolva rapid situația. Poate să fie o resursă nouă și disponibilă de natură tehnică sau poate o persoană specializată într-un anumit domeniu la care poți apela.

Leu

O zi eficientă și productivă în care realizezi că deții un talent sau o abilitate pe care o poți folosi într-un mod care să te avantajeze. Sau discuția cu un șef se dovedește mai utilă decât te-ai fi așteptat, venind cu perspective noi. Dacă ai în plan să te întâlnești cu prietenii, lucrurile pot să nu decurgă exact așa cum ți-ai propus.

Fecioară

Abordarea ta foarte asertivă și nonconformistă de astăzi poate să nu fie tocmai pe placul unei persoane cu autoritate în cadrul instituției unde lucrezi. Viziunea sau strategia ta este ingenioasă însă foarte diferită de procedură de lucru specifică acelui loc. Însă cu un pic de răbdare și tact din partea ta, ai șansa să le demonstrezi avantajele propunerii tale.

Balanță

Astăzi poți să fii un pic mai sensibilă la energiile din jurul tău, de aceea încearcă să-ți păstrezi echilibrul și nu da curs acelor discuții pe care nu le simți benefice pentru tine. Dacă totuși nu le poți evita și interacționezi cu oameni care ating puncte sensibile, profită de ocazie pentru a-ți cunoaște mai bine punctele slabe și a lucra mai profund pentru rezolvarea lor.

Scorpion

Ieși din zona de comfort și încearcă ceva diferit. Fii deschis la idei, perspective, soluții și oameni noi, s-ar putea să rămâi surprins într-un mod plăcut. Chiar dacă lucrurile nu merg neapărat în direcția sau modul dorit de tine, ele totuși progrează în direcția potrivită ție sau altfel spus ai mai multă încredere și lasă universul să aleagă pentru tine.

Săgetător

Nu prea poți miza pe ajutorul sau susținerea partenerului de cuplu sau a persoanei cu care colaborezi profesional iar acest lucru, evident te nemulțumește întrucât ți-ai setat anumite obiective. Însă, în efortul de a te descurca singur cu anumite sarcini descoperi totuși că ai o mai mare îndemânare sau eficientă decât ai fi crezut. Ești ingenios și tu știi asta!

Capricorn

Deși ți-ai făcut astfel programul încât să ai timp și pentru tine, pentru o activitate la care ții să participi sau chiar pentru o întâlnire romantică, anumite sarcini sau responsabilități îți iau mai mult timp decât te așteptai inițial. Știm că simțul datoriei este important pentru tine însă pe cât posibil încearcă să nu ratezi totuși acea întâlnire.

Vărsător

Atitudinea sau abordarea mai impulsivă și cheltuitoare a persoanei iubite te deranjează vizibil întrucât ți-ai făcut unele planuri pe care vrei să le respecți. Înainte de a reacționa mai agresiv, încearcă totuși să asculți și perspectiva sau dorințele celuilalt, s-ar putea ca argumentele sale să fie îndreptățite. Te poți hotărî să renunți la ceva ce nu-ți mai folosește.

Pești

Interacțiunea dintre tine și partenerul de cuplu poate să fie ușor dificilă astăzi deoarece aveți nevoi și dorințe diferite. Unul își dorește mai multă liniște și relaxare iar celălalt este dornic de mai multă activitate și socializare. Înainte de a te grăbi să respingi orice alt punct de vedere diferit de al tău, caută să fii sincer cu tine și să vezi ce ți-ar prinde mai bine.

Puteți urmări horoscopul general al lunii decembrie 2022 aici:

Horoscopul general al săptămânii 12 – 18 decembrie 2022 poate fi urmărit aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *