Greboasă, „sabotat” de DJ la festivalul de muzică trap. Reacția cântărețului, după ce n-a fost lăsat să cânte piesa lui Costel Biju. VIDEO

Sâmbăta aceasta, Gheboasă (21 de ani) a susținut un concert la Hustle Festival 2022, alături de cei mai în vogă trapperi. Cântărețul a vrut să-l imite la perfecție pe Costel Biju pe scenă, dar DJ-ul l-a „sabotat”. Evervat la culme, artistul a răbufnit! 

În perioada 1-3 decembrie 2022, a avut loc un festival de muzică trap la Azuga Fun Park, în Azuga, Prahova. Printre cei 50 de artiști care au urcat pe scenă, s-a numărat și Gheboasă, unul dintre cei mai cunoscuți trapperi ai momentului.

Gheboasă a încercat să facă un moment inedit la festival și a început spunând: „I-auz-o p-asta, mâncate-ar tata”. Trapperul a încercat să cânte celebra melodie „Ce femeie”, interpretată de Costel Biju, în propriul stil al manelistului. Cu microfonul la subțioară și bătând din palme, trapperul a început să fredoneze melodia, doar că DJ-ul a avut alte planuri, nedorind să se audă manele la Hustle Festival 2022. Ca urmare, i-a pus altă melodie, „Mbappe”.

(CITEȘTE ȘI: Gheboasă, criză de nervi în fața fanilor! Ce replici le-a dat, după ce adolescenții au tăbărât, la propriu, pe el)

Gheboasă, enervat la culme de DJ. Ce i-a reproșat de față cu toată lumea

Enervat la culme de DJ-ul care l-a „sabotat”, Gheboasă a spus: „Bagă „Mbappe”(una dintre piesele sale emblematice). DJ, 200 de euro amendă!”. Neavând altă variantă decât resemnarea, cântărețul a continuat, supărat, să cânte.

Gheboasă, unul dintre trapperii momentului (Sursă: Arhivă)

Emil Gabriel, cunoscut sub numele de scenă „Gheboasă”, este un tânăr de 21 de ani din Târgoviște care a ajuns celebru în urma „scandalului” cu Bogdan de la Ploiești. Manelistul l-a acuzat pe trapper că a postat melodia pe care o cântau împreună pe contul lui de Youtube când aceasta era menită să ajungă pe contul fostului partener al Cristinei Pucean. Ulterior, cei doi au dezvăluit că totul a fost doar o strategie de marketing pentru a-l „propulsa” în carieră pe târgoviștean.

(CITEȘTE ȘI: Trapperul Gheboasă, acuzat că ar fi vrut să fure lenjerie intimă dintr-un magazin de haine: ”El nu știe cine sunt”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *