Gheboasă, criză de nervi în fața fanilor! Ce replici le-a dat, după ce adolescenții au tăbărât, la propriu, pe el

Gheboasă a devenit unul dintre cântăreții preferați ai adolescenților după ce a cântat la Urbanist Session. Acesta a participat și în sezonul 1 din One True Singer, însă nu a ieșit câștigător. Artistul a cunoscut succesul pe TikTok și Youtube, unde a dobândit o comunitate impresionantă de fani. Cu toate acestea, acum după ce a câștigat popularitate, cântărețul se pare că nu-și mai tratează fanii cu respect. 

Gheboasă, reacție controversată în fața fanilor care s-au înghesuit să facă poze cu el

De curând, pe platforma de socializare care l-a făcut viral, Gheboasă a apărut într-un video în care s-a arătat extrem de înverșunat în fața fanilor. După ce mai mulți adolescenți au tăbărât pe el la propriu pentru a face poze, acesta a izbucnit și le-a spus că se simte în „pericol”. Replicile sale au fost extrem de acide, iar cei care roiau în jurul lui au rămas extrem de surprinși.

VEZI ȘI: TRAPPERUL GHEBOASĂ, ACUZAT CĂ AR FI VRUT SĂ FURE LENJERIE INTIMĂ DINTR-UN MAGAZIN DE HAINE: ”EL NU ȘTIE CINE SUNT”

„Gata, nu pot să fac poze când stau aici în cerc să fac poze cu voi și tăbărâți 5 inși pe mine și mă băgați aici. Nu pot să mai stau la poze, că nu mă simt în siguranță. Trebuie să-mi iau gardieni frate. Nu pot să stau la poze, că sunteți copii, nu sunteți de 40 de ani. Dacă sunteți copii educați, stați frate la poze pe rând!”, le-a spus Gheboasă, vizibil nervos, adolescenților.

Gheboasă, reacție acidă în fața fanilor (Sursă: Arhivă)

CITEȘTE ȘI: L-A STRANGULAT PÂNĂ A RĂMAS FĂRĂ AER. ZANNI VS GHEBOASĂ, LUPTĂ PE VIAȚĂ ȘI PE MOARTE ÎN CUȘCA GALEI RXF

De unde vine numele lui Gheboasă

Gheboasă provine din Târgoviște. Numele de scenă i-a venit dintr-un joc de cuvinte pe care e folosește în piesele sale. În mai multe melodii, acesta spune ca un fel de intro că este „Gheboasă, adică șmecheroasă”. După cearta cu Bogdan de la Ploiești din cauza unei colaborări, acesta a câștigat și mai mulți fani. Românii au început să-i urmărească activitatea, iar ulterior acesta a intrat în preferințele lor din punct de vedere muzical.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *