Gestul unui bărbat sărman din Suceava ne oferă o lecție de viață fiecăruia dintre noi! Ce a făcut după ce o femeie i-a întins 10 Lei

Un bărbat sărman din Suceava a impresionat pe toată lumea cu gestul lui. O femeia i-a oferit o mână de ajutor, iar ce a urmat după, a impresionat-o atât de tare, încât a făcut publică povestea de viață a omului sărman. 

În prag de sărbători, mulți dintre cei care sunt „bătuți” de soartă trăiesc cu speranța că, într-o bună zi, cineva îi va ajuta și vor avea o viață mai bună. Ți se rupe sufletul când vezi femei, copii, bătrâni care sunt ai străzii și nu au un loc călduros și o gură de mâncare.

O poveste de viață cutremurătoare a impresionat pe toată lumea. Se întâmplă în județul Suceava, în cartierul Burdujeni. O femeie aștepta într-o parcare, moment în care a văzut un om sărman și a hotărât să îi ofere un mic ajutor.

Femeia s-a apropiat de el și i-a întins 10 Lei. Ce a urmat după, a impresionat-o atât de tare, încât a decis să împărtășească toată povestea unei asociații pentru salvarea animalelor.

Gestul care a impresionat-o pe femeie, după ce i-a dat 10 lei bietului sărman

După ce i-a întins 10 lei, în loc să-i ia și să-și cumpere mâncare, sărmanul a mers și a cumpărat mâncare pentru câinii și pisicile străzi.

“Am observat că ai cumpărat de mâncare și ai hrănit cățelul și pisica, ție nu îți este foame?”, a întrebat femeia.

“Eu am două mâini și două picioare, voi mai găsi de mâncare, în schimb, amărâții ăștia n-au mâncat nimic astăzi!”, a fost răspunsul sărmanului, relatează Fanatik.

Sărmanul care a cumpărat mâncare pentru câini și pisici, după ce a primit 10 lei de la o femeie / (sursă foto: Facebook)

(CITEȘTE ȘI: O familie numeroasă din Iași apelează la mila oamenilor, pentru a avea ce să pună pe masa de Crăciun: „Nu avem absolut nimic”)

Povestea a devenit virală

Imediat după, femeia respectivă a ales să împărtășească totul unei asociații pentru salvarea animalelor. Povestea a devenit virală și toți s-au mobilizat pentru a-l ajuta. O altă femeie a comentat la postare și a spus că, de fapt, bărbatul nu este un om al străzii, provine de la o casă de copii și îl cheamă Nicu.

”Nicu nu este om al străzii, provine de la casa de copii , a stat într-un subsol iar niște oameni cu suflet mare l-au ajutat și are și el o garsonieră, nu cerșește, nu bea și nu fumează. (…) 

Supraviețuiește cu ajutorul celor ce se îndură ca din puținul lor să-i dea și lui ceva, iar din bucățică lui de pâine dă și unui animăluț abandonat ca și el .

Acest om ne dă involuntar o lecție de viață pe care puțini o înțeleg”, a povestit o femeie, într-un comentariu la postare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *