Georgina Rodriguez, revoltată pentru că iubitul ei, Cristiano Ronaldo, nu a fost titular cu Elveția. Mesajul postat de brunetă | GALERIE FOTO

Cristiano Ronaldo nu a fost titular în partida Portugalia – Elveția, scor 6-1. A intrat pe teren în minutul 73, dar nu a reușit să marcheze. Aflată într-una dintre loje, iubita atacantului, a postat un mesaj imediat după terminarea partidei.

Georgina Rodriguez a atras privirile tuturor pe Lusail Stadium. Calificarea Portugaliei a încântat-o, însă a fost deranjată de faptul că partenerul ei nu a început ca titular.

(VEZI AICI: CRISTIANO RONALDO ȘI IUBITA LUI, GEORGINA RODRIGUEZ, AU ANUNȚAT NUMELE FETIȚEI LOR. IMAGINI EMOȚIONANTE)

Felicitări, Portugalia!

În timp ce titularii cântau imnul, toate obiectivele (nr. – camerelor TV) erau pe tine.

Păcat că nu ne-am putut bucura de cel mai bun jucător din lume în cele 90 de minute. Fanii nu s-au oprit din a te aclama și din a-ți striga numele.

Sper ca Dumnezeu și dragul tău prieten Fernando să continue mână în mână și să ne facă să vibrăm încă o noapte”, a fost mesajul postat de Georgina Rodriguez după terminarea partidei.

Portugalia s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial 2022, unde va întâlni pe Maroc, surpriza turneului.

Georgina Rodriguez, despre relația cu Cristiano Ronaldo: “Am pierdut multe lucruri”

În urma cu ceva timp, Georgina Rodriguez a dezvăluit singurul lucru pe care îl regretă în legătura amoroasă cu Cristiano Ronaldo. Concret, este deranjată de faptul că nu poate ieși în public alături de iubitul ei atunci când își dorește, fără să fie agasată de paparazzi.

Asta e partea care este cea mai grea din relația cu Cristiano, să nu poți merge la un magazin, așa cum o fac toate cuplurile. Asta îmi lipsește foarte mult. Uneori, mă gândesc că e minunat să avem atâtea lucruri frumoase, însă e greu să nu te poți duce pur și simplu la un bar. Trebuie să organizăm mereu totul minuțios, pentru ca oamenii să nu ne deranjeze. Nu putem să ne ducem nici măcar să ne luăm copiii de la școală. Am pierdut multe lucruri pe care le aveam în trecut și cu care eram obișnuită”, a spus Georgina Rodriguez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *