George Burcea, cel mai fierbinte Lurch din istorie. Comentarii îndrăznețe după apariția în serialul „Wednesday” de pe Netflix

George Burcea a devenit celebru în întreaga lume, după succesul răsunător al serialului „Wednesday”. Actorul a acceptat provocarea Netflix și l-a transformat pe servitorul familie Addams în cel mai sexy personaj din producția lui Tim Burton. Doamnele și domnișoarele de pe întreg mapamondul au spus cât de „delicios” este Lurch. 

Serialul fenomen „Wednesday” a fost filmat în România, respectiv la Universitatea Politehnică din București, Castelul Cantacuzino din Bușteni, Gara Regală din Sinaia, Colacul Olga Greceanu din Dâmbovița, Grădina BotanicĂ Dimitrie Brândză din București, Casa Monteoru, Bazinul de înot Dinamo-Țolea Grințescu din București. Mai mult de atât, în cadrul producției Netflix, doi români joacă roluri extrem de semnificative: George Burcea și Victor Dorobanțu.

Chiar dacă nu apare în întreg serialul mai mult de câteva minute, fiind, mai degrabă, un personaj episodic, George Burcea a reușit să atragă atenția fanilor de pe micile ecrane. Milioane de oameni au apreciat performanța artistică a actorului, dar ce le-a cucerit iremediabil pe doamne și domnișoare este aspectul lui.

(CITEȘTE ȘI: Celebrul Thing din serialul „Wednesday”, dezvăluiri neașteptate din spatele camerelor. Motivul pentru care actorul nu-și dorea colaborarea cu Netflix)

George Burcea, „vânat” după „Wednesday”

Încă de când a avut loc premiera serialului, aspectul de invidiat al lui Georghe Burcea nu a putut trece neobservat. Zilele acestea, actorul a postat o fotografie care îl arată în dubla ipostază, de Lurch și cea reală. Fanele n-au ratat ocazia și i-au lăsat sute de comentarii.

George Burcea, cel mai sexy Lurch. Sursă foto: Facebook

„Este chiar foarte sexy”, „Priviți structura osoasă a feței lui. Lurch este, cu siguranță, fierbinte”, „Avem bărbați foarte atrăgători în România”, „Lurgh arată foarte bine… asta este tot ce pot să spun”, „Cred că am o pasiune pentru Lurch”, „La început, credeam că este Orlando Bloom”, „Am știut că arată foarte bine după ce am urmărit seria… este unul dintre cei mai buni”, „Lurch poate să mă ia ?”, „Desigur că el este drăguț”, „Errr, da, te rog”, „Wow”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit o fotografie cu George Burcea.

(CITEȘTE ȘI: Vedeta din serialul „Wednesday” de pe Netflix a finalizat divorțul. Ce și-a vândut celebra actriță pentru a avea bani de proces)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *