Gabriela Prisăcariu, criticată dur de urmăritori! Ce a postat soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu a fost criticată dur pe rețelele de socializare de către mai mulți utilizatori, după ce a încărcat un videoclip sexy! Soția lui Dani Oțil a reușit nu doar să atragă priviri, ci și un val de reacții în mediul online. Iată mai jos, în articol, despre ce este vorba.

Gabriela Prisăcariu a reușit să își „pună” lumea-n cap! Soția lui Dani Oțil a postat pe rețelele de socializare o secvență foarte sexy cu ea. Deși voia să pună accent pe tranziția de la natural la machiajul pe care și l-a făcut, Gabriela Prisăcariu a reușit să atragă atenția cu „butonașii” săi.

„Friguț, friguț pe acolo…??”, „A văzut cineva machiajul ?!?”, „Culmea culmilor : O gramadă de femei oripilate de s******i pe aici dom’le… și daca le dai replică șterg comentariile într-o clipită ???”, „Sunt femeie și tot m-am uitat de 3 ori ca să observ rujul ❤️?”, i-au scris unii dintre internauți.

Vezi și DANI OȚIL, AMENINȚAT DE GABRIELA PRISĂCARIU CU DIVORȚUL. PREZENTATORUL DE LA ANTENA 1 A FĂCUT MĂRTURISIREA LA TV

Gabriela Prisăcariu s-a filmat cu „butonii” la vedere. Sursă foto:  Instagram

Citește și VAL DE REACȚII PE INTERNET, DUPĂ CE GABRIELA PRISĂCARIU S-A FOTOGRAFIAT LA SALĂ. DETALIUL OBSERVAT DE URMĂRITORI

Ce i-au comentat urmăritorii

Evident, postarea Gabriele Prisăcariu a atras numeroase comentarii din partea internauților. Unii au criticat-o mai dur, alții au fost pe aceeași lungime de undă cu soția lui Dani Oțil.

„Sutienul a fost inventat pentru a: susține sânul, pentru femeile al căror bust este mare, greu și se întâlnește cu zona buricului și clar dureri de coloană, mai nou, de ceva ani… și pentru cele care nu au bust construit în asa fel încât buretele să creeze o formă frumoasă în zona respectivă pentru anumite ținute și pentru stima de sine! În niciun caz pentru cele care au un bust precum al Gabrielei decât pentru perioada de după implant (bustiere speciale). Toți avem s*****i, care-i treaba de trebuie ascunse în sutien?!? Le ține sub bluză… total corespunzător pentru a fi decentă!!! Postări de genul sunt făcute tocmai pentru a crea aceste mii de comentarii. Deci pe lângă că este “mișto”.. o duce și capul!! ?”, este un alt mesaj pe care Gabriela l-a primit la postare.

„Am intrat doar să mă conving de răutatea femeilor invidioase din comentarii și să îmi reconfirm mentalitatea comunistă, încă, a românilor la mai bine de 30 de ani de la Revoluție. În rest, felicitari Gabriela pentru familia pe care o ai. ?”, „Femeia arată demențial ❤️asta e și ideea”, sunt alte comentarii pe care Gabriela le-a primit.

Sursă foto: Instagram Gabriela Prisăcariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *