Frații Tate au reajuns în fața procurorilor DIICOT. Gestul făcut de britanici, când au coborât din dubă

În cursul acestei dimineți, frații Tate au fost aduși în fața procurorilor DIICOT. Andrew și Tristan Tate au fost transportați cu duba, la audieri, iar, după ce au coborât din vehicul, au făcut un gest în compania jurnaliștilor prezenți la fața locului. Iată detaliile mai jos, în articol.

Tristan și Andrew Tate au fost readuși, în dimineața zilei de luni, 13 februarie 2023, la sediul DIICOT, pentru noi audieri. În următoarele ore, cei doi frați britanici vor lua parte la percheziţiile informatice din dosarul de trafic de persoane. Aceștia au ajuns în urmă cu puțin timp la sediul DIICOT și, după ce au coborât din duba polițiștilor, le-au zâmbit jurnaliștilor. Frații Tate nu au dorit să ofere vreo declarație și au intrat încrezători în sediu.

De asemenea, la sediul DIICOT este așteptat și Bogdan Stancu, fostul ofițer de la „Doi și-un sfert” și cel care se ocupa de paza celor doi frați britanici. El va fi audiat în calitate de martor, în dosar, arată antena3.ro.

Vezi și ANDREW TATE UIMEȘTE, DIN NOU, DE DUPĂ GRATII: ”O VRĂJITOARE LUCREAZĂ PENTRU MINE!”

Frații Tate au reajuns în fața procurorilor DIICOT, în urmă cu puțin timp. Sursă: capturi video Antena Stars

Citește și ZIUA ȘI MESAJUL. ANDREW TATE, O NOUĂ SCRISOARE DIN CELULĂ: „UNELE DINTRE ACESTE LECȚII AR PUTEA SĂ VĂ SALVEZE PE UNII DINTRE VOI, ÎN VIITOR”

Andrew Tate a transmis noi mesaje, din spatele gratiilor

În urmă cu o zi, Andrew „Cobra” Tate transmitea noi mesaje, din spatele gratiilor. Britanicul milionar se „plânge” de faptul că se afla închis de mai bine de 43 de zile și i-a îndemnat pe urmăritori să facă un „exercițiu”: să stea într-o baie, închiși, fără telefon sau laptop, pentru o oră.

„Închideți-vă în baie fără telefon sau laptop și încercați să stați o oră. Eu sunt la ziua 43 și continui să număr. Aproape că am plâns astăzi”, a scris Andrew Tate. De asemenea, a transmis și alte mesaje. Vezi AICI ce a scris pe Twitter.

Sursă foto: Capturi video, CANCAN.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *