Fratele lui Tzancă Uraganu ar fi fost săltat de acasă, în această dimineață, după ce s-ar fi dat drept preot

Situația nu ar fi tocmai favorabilă în familia lui Tzancă Uraganu. Fratele său ar fi fost săltat de oamenii legii, în această dimineață, în urma unor percheziții efectuate la domiciliu. Potrivit informațiilor apărute, fratele lui Tzancă Uraganu s-ar fi dat preot și ar fi încasat sume mari de bani. Persoanele bănuite de aceste infracțiuni ar fi promis potențialelor victime că le vor rezolva problemele. Iată detaliile mai jos, în articol.

Ar fi „ape tulburi” în familia lui Tzancă Uraganu. Fratele cântărețului, Miraj Tzunami, ar fi fost săltat în această dimineață, în urma unor percheziții efectuate la domiciliu. În dimineața zilei de 6 decembrie 2022, oamenii legii au făcut mai multe percheziții în locuințele mai multor persoane care au fost bănuite că au săvârșit infracțiuni de înșelăciune. Și, în urma acestora, una dintre persoanele bănuite de aceste infracțiuni ar fi fratele cântărețului.

Vezi și FRATELE LUI TZANCĂ URAGANU, IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT GRAV. MIRAJ TZUNAMI A FĂCUT PRAF BOLIDUL DE SUTE DE MII

Fratele lui Tzancă Uraganu ar fi bănuit de comiterea unei infracțiuni

În dimineața aceasta, oamenii legii din cadrul Poliției Orașului Turceni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, au desfășurat trei percheziții la domiciliu la câteva persoane bănuite că au recurs la infracțiuni de înșelăciune. Aceștia ar fi utilizat rețelele de socializare în scopul de a intra în posesia unor sume mari de bani, după ce s-ar fi dat drept preoți. Persoanele bănuite de astfel de infracțiuni ar fi promis persoanelor vătămate că le vor rezolva problemele, însă convingându-le să plătească presupusele servicii. Prejudiciul ar fi estimat la suma de 80.000 de lei.

Autoritățile au efectuat percheziții, în această dimineață, în Turceni

Potrivit informațiilor apărute, fratele lui Tzancă Uraganu ar fi una dintre persoanele vizate și s-ar putea afla în situația de a fi reținut de oamenii legii, arată  antena3.ro.

„În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, efectuează 3 percheziții domiciliare, în municipiul Ploiești, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Bănuiții ar fi utilizat o rețea de socializare, prin intermediul căreia ar fi pretins că ar fi preoți și ar putea rezolva diverse probleme. Aceștia erau contactați de persoanele vătămate, cărora le-ar fi promis că pot rezolva orice problemă, determinându-le să plătească diferite sume de bani, pentru aceste servicii. Prejudiciul estimat în cauză este de 80.000 de lei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. La acțiune participă și luptători din cadrul serviciilor pentru acțiuni speciale Gorj și Prahova, dar și polițiști ai serviciilor criminalistice Gorj și Prahova”, potrivit autorităților din Gorj.

Citește și TZANCĂ URAGANU A ÎMPLINIT 32 DE ANI ȘI… AROGANȚĂ MAXIMĂ! IMAGINILE DE LA PARTY-UL FARAONIC ORGANIZAT DE MANELIST

Sursă foto: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *