FOTO VIDEO Autocar cu zeci de turiștri străni, implicat într-un grav accident în Pasajul Unirii, după ce a intrat în limitatorul de înălțime / Mai multe persoane rănite

Pasajul Unirii pe sensul de mers înspre Universitate din București este blocat vineri după ce un autocar care transporta cetățeni străini a intrat în limitatorul de înălțime și a rămas blocat. Mai multe ambulanțele au ajuns la fața locului. Câteva persoane din autocar au fost rănite și primesc ajutor medical, potrivit prefectului Capitalei, Toni Greblă.

Marcaje noi Pasajul UniriiFoto: Primăria Sector 4 Bucureşti

14.05 La fața locului se află mai multe ambulanțe, precum și secretarul de stat Raed Arafat, pasagerii fiind evaluați de medici la fața locului. Limitatorul distrus a pătruns prin autocar și a ajuns până la nivelul scaunelor, potrivit imeginilor difuzate de Digi 24.

ISU Bucureşti -Ilfov precizează că autocarul transporta cetăţeni greci şi că în urma impactului patru au rămas încarcerate, potrivit news.ro.

Geamurile autocarului care transporta 47 de pasageri greci au fost sparte și plafonul a fost strivit în momentul în care structura de metal de la intrarea în Pasajul Unirii s-a desprins în urma impactului.

Limitatorul distrus a patruns prin autocar și a ajuns până la nivelul scaunelor, potrivit imeginilor difuzate de Digi 24.

”Autocarul a trecut de presemnalizarea cu lanțuri, înainte de intrare în pasaj, a rupt lanțurile, nu a mai putut opri și a intrat în barierele dinaintea de intrarea în tunel.

Ușa din față s-a blocat, au fost mai multe persoane care nu au purut ieși, a intervenit descarcerarea”, a declarat Toni Greblă, prefectul Capitalei, la Digi24.

Toni Greblă susține că autocarul transporta turiști străini.

”Sunt rănite 3-4 persoane, după ce o barieră a strivit partea din față a autocarului. Niciuna nu este în stare gravă, sunt duse la spital”, a mai spus Ton Greblă.

știre în curs de actualizare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *