Florin Salam și fiica lui au depus plângere pentru amenințare împotriva lui Costeluș de la Clejani! Se tem pentru viața lor și a celorlalți membri ai familiei

Scandalul de pe rețelele de socializare dintre Costeluș de la Clejani, un interlop foarte cunoscut, și Florin Salam, un cântăreț de manele care a devenit extrem de apreciat de oamenii din România, a atins cote maxime marți seară. După ce Costeluș a intrat live pe TikTok și a amenințat-o pe Betty Stoian, fiica artistului, acesta a luat foc imediat și a luat o decizie incredibilă. Potrivit surselor GÂNDUL.RO, cei doi au ajuns la secția de poliție, unde au depus o plângere pe numele interlopului pentru amenințare, temându-se pentru viețile lor.

VEZI ȘI: Florin Salam, speriat pentru viața copiilor! Costeluș de la Clejani amenință că îI va omorî pe FS și familia lui

Florin Salam nu îl iartă pe Costeluș de la Clejani

Costeluș a șters ulterior videoclipul, însă au rămas replicile lui Florin Salam, într-o serie de live-uri pe TikTok, în care îl avertizează pe interlop, cunoscut ca fiind recidivist, să se liniștească și să-i lase în pace familia.

„La data de 20 decembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că a primit amenințări din partea unui bărbat, prin intermediul unei rețele de socializare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, au transmis pentru GÂNDUL reprezentanții Poliției Capitalei.

CITEȘTE ȘI: Florin Salam a răbufnit, după ce Costeluș de la Clejani i-a înjurat fiica și l-a amenințat cu moartea pe artist: „Îți pun silicoane în gură”

Florin Salam îl amenință pe cel care a anunțat că îi va omorî familia

Sursele GÂNDUL au precizat că Florin Salam a fost la ora indicată la secția 2 unde a depus o plângere împotriva unei persoane cunoscute în online sub numele Costeluș de la Clejani, cunoscut ca fost deținut, care l-a amenințat pe TikTok pe Florin Salam și pe Betty Stoian (fiica), afirmând că o omoară, o violează, și că face live pe Facebook când îi omoară familia.

„Costele, dacă tu vezi că nu-ți pomenesc numele, și tot eu mi-am cerut iertare c-a intrat fata mea că e copil și nu știe, tu o ții în continuare pe a ta, dup-aia crede lumea că ești șmecher pe bune. Tu-ți dai seama că tu te crezi șmecher, dar cine te crede pe tine șmecher? Că n-ai bani și stai pe TikTok și dup-aia îți ceri scuze la șmecheri”, a replicat Salam într-un alt videoclip pe TikTok.

„Fii cuminte, că dup-aia mă țin de tine. Și dacă mă țin de tine îți pui silicoanele alea în gură dup-aia. Fii cuminte, nu te-am înjurat și dacă te înjur, te înjur cu talent”, a adăugat manelistul.

NU RATA: Tzancă Uraganu îi ia apărarea lui Florin Salam în scandalul momentului: ”Pentru noi ești o furnică”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *