Florin Salam a răbufnit, după ce Costeluș de la Clejani i-a înjurat fiica și l-a amenințat cu moartea pe artist: „Îți pun silicoane în gură”

Este scandal în toată regula între Florin Salam și Costeluș de la Clejani. Fiica artistului, Betty Stoian, a fost, recent, înjurată și, apoi „Regele manelelor” a fost a amenințat cu moartea. Cântărețul a ținut să transmită un mesaj la „cald”, la scurt timp după ce fiica lui a intrat în vorbă cu bărbatul respectiv, pe platforma Tik Tok.

A „picat” într-o situație nefavorabilă! Recent, Betty, fiica lui Florin Salam, a intrat într-un dialog cu un bărbat pe platforma Tik Tok, și anume Costeluș de la Clejani, în timpul unui live. În conversație se aflau și alte două persoane. Nimeni nu se aștepta, însă, ca discuțiile să degenereze și să se ajungă la injurii și amenințări cu moartea. (Vez AICI mai multe detalii)

Vezi și IMAGINI RARE CU FLORIN SALAM ȘI FĂNICA! CUM ÎȘI DISTRA ARTISTUL PRIMA SOȚIE LA EVENIMENTE

Florin Salam: „Și dacă mă țin de tine, îți pun silicoane d-alea în gură”

Betty Stoian a făcut câteva glume pe seama lui Costeluș de la Clejani, iar bărbatul a avut o reacție deplasată. Extrem de nervos pe situație, a început să înjure, să amenințe și să aibă un comportament grotesc care a ridicat semne de îngrijorare printre utilizatori, dar mai ales de Betty, cea care se afla în conversație cu el. După ce live-ul s-a închis, Florin Salam a intervenit imediat, pentru a lua apărarea familiei sale.

„Ești nesimțit și înjuri încontinuu de rasă, să vină unul să te prindă o dată să te simți femeie, precum… doi, zece. Fii, băi, cuminte. Fii cuminte, că după aceea mă țin de tine, să mori tu dacă nu mă țin de tine. Și dacă mă țin de tine, îți pun silicoane d-alea în gură, după aceea. Fii cuminte, nu te-am înjurat, urmează. Dacă te înjur, te înjur cu talent, dacă ai tu talent, un țăran d-ăla. Dacă te înjur eu cu m******e d-aia roz”, sunt o parte din cuvintele rostite de Florin Salam, în mediul online, după ce fiica lui a fost amenințată de Costeluș de la Clejani.

Citește și FLORIN SALAM A DISCIPLINAT-O PE BETTY! CUM A REACȚIONAT MANELISTUL, DUPĂ CE FIICA LUI ȘI COSTELUȘ DE LA CLEJANI S-AU CERTAT: „DACĂ NU ERA FATA MEA…”

Sursă foto & video: Tik Tok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *