Florin Piersic rupe tăcerea! Ce meserie nebănuită și-a dorit să aibă, de fapt, marele actor

Florin Piersic a fost invitat recent în cadrul podcast-ului susținut de Mihai Morar, acolo unde printre altele, acesta a vorbit despre cariera sa. Marele actor susține că și-a dorit să aibă cu totul o altă meserie, însă destinul l-a luat prin surprindere.

CITEȘTE ȘI: FLORIN PIERSIC JR, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE: „MĂ DUCEAM SĂ ÎMI MĂNÂNC SALARIUL LA PĂCĂNELE”

Florin Piersic, despre începuturile carierei sale. Actorul și-a dorit să fie medic veterinar sau preot

În interviul pe care i l-a acordat lui Mihai Morar, Florin Piersic a declarat că și-ar fi dorit să devină preot sau medic veterinar și nicidecum nu i-a stat gândul la actorie. El a subliniat faptul că i-ar fi plăcut mult meseria de preot, însă după ce a recitat o poezie cu talent, colegii săi l-ai îndemnat să dea admiterea la Facultatea de Teatru. De atunci, viața sa a luat o altă întorsătură, iar acum a devenit unul dintre marii actori ai teatrului românesc.

„Primul lucru care spunea: „Dumneata vrei să te faci actor?” Mie, de exemplu mi s-a întâmplat în momentul în care m-au chemat și m-au întrebat de ce vreau să fiu actor. Zic: „Nu vreau să fiu actor”, „Dar ce vrei?”,  „Vreau să fiu medic veterinar sau preot”. Jur că așa am spus! Si atunci zice: „De ce ai venit aici?”, 

VEZI ȘI: DE-A DREPTUL IREAL! CE PENSIE ARE MARELE ACTOR FLORIN PIERSIC, DUPĂ O CARIERĂ DE MAI BINE DE 66 DE ANI ÎN LUMEA FILMULUI

„Pentru că am spus o poezie la sfârșitul anului și colegii mei m-au împins la verificarea aptitudinii”. Pe vremea aceea, dragii mei privitori, vreau să vă spun că nu veneau buluc toți la București să dea examen la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică. Prima dată dădeai în orașele mari ale țării: Craiova, București, Timișoara, Iași, Cluj, bineînțeles că acolo la Cluj m-am dus și eu.

Florin Piersic și-a dorit să fie medic veterinar sau preot (Sursă: Arhivă)

M-au împins colegii mei: „Spune mă poezia aia care ai spus-o tu la sfârșitul anului de ni s-a făcut la toți pielea de găină, așa de ne-am emoționat. Nici n-am știut mă, că reciți extraordinar!” , a mărturisit Florin Piersic despre începuturile carierei sale, în cadrul podcastului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *