Flick, moment de panică la cumpărături: Ce a pățit Domnu’ Rimă și unde-i era soția

Nu e ușor să fii tată! Flick știe cel mai bine. Zilele trecute, Domnu′ Rimă împreună cu soția lui, Denisa, dar și alături de fiica lor Eva, au mers la cumpărături. După ce consoarta lui Andrei Sebastian Filcea a ales de pe rafturi toate produsele de care aveau nevoie, la casa de marcat s-a produs „încurcătura”. CANCAN.RO are imaginile exclusive și vi le prezintă în cele ce urmează!

Andrei Sebastian Filcea, cunoscut drept Flick Domnu’ Rimă, e un soț foarte atent cu consoarta lui, mai cu seamă că femeia visurilor sale l-a făcut tată. De fată chiar. Și n-o lasă deloc să depună efort. Nici măcar să meargă până la mașină și să se întoarcă în magazin, acolo unde au fost zilele trecute.

Cert e că el se comportă ca un adevărat gentleman. Și are grijă de fetița lui ca de ochii din cap. Pe tot parcursul ieșirii la cumpărături a ținut-o în brațe. Drept dovadă stau imaginile din galeria FOTO+VIDEO surprinse de paparazzii CANCAN.RO.

Ideea e că fostul prezentator de la Radio ZU alături de soție și copilul din dotare au intrat într-un supermarket pentru a achiziționa, probabil,  ce mai aveau nevoie prin casă.

Paparazzii CANCAN.RO au dat nas în nas cu cei trei chiar în momentul în care Denisa Filcea alegea, de pe rafturi, produsele care le lipseau. Fostul prezentator de la Radio ZU n-a „comentat”. Mama fiicei sale a fost cea care s-a ocupat personal ca în coșul de cumpărături să fie inclus tot ce au nevoie.

Sebastian merge să recupereze sacoșa uitată / (Sursa: CANCAN.RO)

(NU RATA: Flick, reacție neașteptată în scandalul cu Austria. Cum sună „Plugușorul neaderării la Schengen”. VIDEO)

Flick a pornit în misiunea „Recuperarea plasei uitată”

După ce toate produsele au fost „plasate” pe banda de la casa de marcat, Flick și Denisa și-au dat seama că nu au în ce să care cumpărăturile. Sacoșa era uitată în autoturism, așa că Domnu′ Rimă a fost nevoit să meargă către mașină și să recupereze plasa uitată. Doar nu era să o lase pe soție să facă asta… Ca un gentleman, Flick și-a luat fiica și împreună au mers să rezolve situația.

Nu după mult timp, cei doi s-au întors în incinta magazinului. Domnu′ Rimă i-a „plasat-o” pe micuța Eva Denisei și s-a apucat să pună în sacoșă toate cumpărăturile achiziționate. Imediat după, cei trei s-au îndreptat către autoturism și au pornit, cel mai probabil, către casă.

Flick, Denisa și micuța Eva se îndreaptă cu produsele către mașină / (Sursa: CANCAN.RO)

(VEZI ȘI: Denisa Filcea a „dat din casă”! Ce a răspuns soția lui Flick când a fost întrebată care este secretul unei relații fericite)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *