Fiica primarului din Calafat îi declară război fostei concurente de la „X Factor”, Jessie Baneș: „Vom înainta cele necesare și vă vom da în judecată pentru calomnie”. De la ce a pornit totul

Scandal între Jessie Baneș, fosta concurentă de la X Factor și fiica primarului din Calafat! Totul a pornit după ce Jessie a transmis în spațiul public, faptul că edilul orașului s-a folosit de banii publici, pentru a organizat un concert care marca deschiderea Târgului de Crăciun, iar artista respectivă a cântat în fața unui public aproape inexistent. Fiica primarul e foc și pară pe Jessie și o amenință că o dă în judecată. Toate detaliile, în articolul de mai jos. 

Jessie Baneș, fostă concurentă X Factor și în prezent, moderatoarea emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, de pe Radio Gold Fm, dar și jurnalistă în cadrul emisiunii „Acces Direct”, și-a pus-o în cap pe fiica primarului din Calafat. Cea din urmă este pornită să o dea judecată. Totul, din cauza unor afirmații făcute în spațiul public de Jessie. De ce la ce a pornit întregul scandal? Ei bine, zilele trecute, un filmuleț care o avea drept protagonistă pe Kristine, artista care a cântat la deschiderea Târgului din Calafat, doar în fața câtorva oameni.

Imaginile s-au viralizat extrem de repede în ultima perioadă și au făcut înconjurul internetului. Mai multe reacții au fost făcute pe seama întregului episod, iar Jessie a făcut câteva declarații care au stârnit controverse.

Jessie Baneș: „Aduci pe cineva pe care ei nu cunosc, doar ca să-ți faci tu jocurile”

Jessie și-a exprimat punctul de vedere și a susținut că acel concert ar fi fost doar un joc, pentru ca edilul Calafatului să-și facă „manevrele”. Aceste afirmații au ajuns și la urechea fiicei lui Mituletu Dorel, primarul orașului, care a fost extrem de deranjată de vorbele pe care Jessie le-a spus la adresa tatălui, motiv pentru care este decisă să ia măsuri.

„Sunt convinsă că ați văzut cu toții imaginile de la Târgul din Calafat cu artista care, cântând pentru un public aproape inexistent, încerca să anime cumva situația penibilă creată, de faptul că a venit să cânte pentru oamenii din Calafat, dar aceștia nu au venit să o vadă. Primarul a ieșit cu declarații după acest video care a devenit viral și a spus că ploaia a fost cea care a alungat pe spectatori. Domn` primar, eu am cântat la viața mea, la multe Târguri de Crăciun, la zilele orașelor și credeți-mă că nici o ploaie, nici un strop, nici o vijelie, nu i-a oprit pe oameni să vină la un concert, dacă le plăcea artistul. Dar așa-i când aduci pe cineva pe care ei nu cunosc, ca să-ți faci tu jocurile. Veneau cu umbrele, veneau cu glugi, veneau cu pături pe ei, dar uite că veneau. Cel mai grav lucru este că acest eveniment a fost făcut din bani publici, bani care s-au irosit și eu nu am fost la Calafat, dar vreau să știu dacă totul e la linie la voi acolo. Data viitoare când faceți un Târg de Crăciun și se cheltuie atât de mulți bani, măcar să nu fie aruncați pe fereastră. Nu e exclus să o chemați tot pe aceeași domnișoară, pentru că, uite, acum este faimoasă!”, a încheiat Jessie.

Jessie Baneș / foto: Instagram

(CITEȘTE ȘI: Cântăreața se visează star internațional după concertul viral! Publicul “fantomă” de la Calafat nu a descurajat-o pe adevărata Kristine)

Hotărâtă să o dea în judecată

Imediat după ce a analizat declarațiile lui Jessie, fiica primarului a luat atitudine: „Bună seara. Ați făcut două afirmații publice. 1. Târgul de Crăciun nu a fost făcut pe bani publici. Este fals, trebuie să aveți toate datele problemei înainte să ieșiți într-un video. Și doi: Voiam să vă anunț că vom înainta cele necesare și vă vom da în judecată pentru calomnie”, a fost mesajul pe care i l-a transmis tânăra. Acum, aceasta este hotărâtă să acționeze împreună cu familia, în instanță, pentru afirmațiile pe care Jessie le-a făcut în spațiul public.

(VEZI ȘI: Ce reacție a avut primarul din Calafat, după concertul fără spectatori de la Târgul de Crăciun)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *