Ești curios să afli unde s-au dat SuperJackpoturile din 2022? Superbet îți spune

O rotire la jocul preferat, urmată de cărțile misterioase și, în câteva secunde, se dă jackpotul de inimă neagră. Te gândești cum ar fi să ți se întâmple și ție? Oricând poți să încerci și tu să pui mâna pe un SuperCâștig, iar dacă nu știi unde, Superbet e prima opțiune pe care ar trebui să o ai în minte.

Nu ai cont la Superbet? Deschide unul acum și bucură-te de SuperOferta de Bun-Venit!

SuperRețeta Succesului

Anul acesta, nu mai puțin de 7 SuperJackpoturi și-au găsit stăpân, cele mai mari din țară. Cărțile de jackpot pot apărea oriunde în jocurile interconectate la rețea și acesta e și surpriza. Nu poți ști niciodată când te afli cu un pas mai aproape de un jackpot ce-ți poate schimba viața. Fii responsabil, alege-ți jocul preferat și poate te numeri și tu printre fericiți!

În 2022, Shining Crown a dat două jackpoturi, unul de 7.704.355,67 lei, altul de 6.891.932,44 lei. Coroanele au răsplătit doi jucători SuperNorocoși, adăugând Piatra Neamț și Crevedia pe harta celor mai mari jackpoturi câștigate în țară. “A fost un șoc plăcut, din care mi-am revenit; încerc să gestionez situația cât mai bine.”, ne spunea jucătorul nostru care a pus mâna pe Jackpotul de Inimă Neagră în valoare de 7.704.355,67 lei. În timp ce juca la Shining Crown, i-au apărut cărțile de jackpot, iar restul e… istorie!

Un alt joc care a făcut un român SuperFericit este 27 Wins. În septembrie, 7.063.734,38 și-au găsit un stăpân care a făcut o alegere inspirată, tocmai din Oradea. More Lucky & Wild a premiat un conațional din Cernavodă cu 6.237.443,24. Iar ce e mai bun rămâne la urmă.

De aici poți descărca aplicația Superbet de jocuri! Norocul poate lovi de oriunde ești.

Se pare că cel mai norocos joc al lui 2022 a fost Burning Hot. În martie, nu mai puțin de 9.929.757,57 lei au fost câștigați de un jucător din București, iar anul a fost încheiat cu artificii și cel mai mare jackpot acordat vreodată în România. Da, 10.379.603,35 au făcut un jucător din Tetoiu SuperFericit tocmai pe ultima sută de metri a lui 2022.

Oricare ar fi jocul tău preferat sau localitatea din care joci, fii pregătit în orice moment: chiar nu știi când se declanșează jackpotul de inimă neagră. “Să vă spun sincer și adevărul, mai că am și leșinat. A fost un șoc” – aceasta a fost prima reacție a celui care a câștigat cel mai mare jackpot EGT din România. Tu cum ai reacționa? Joacă responsabil și crede întotdeauna în steaua ta norocoasă!

Alege și tu unul dintre cele 120+ sloturi EGT de la Superbet și încearcă-ți norocul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *