Este însărcinată! Actrița Keke Palmer va deveni mămică pentru prima oară

Fericire mare în showbizul internațional! Actrița Keke Palmer (29 de ani) va deveni mămică pentru prima oară! Anunțul că este gravidă a fost făcut într-un mod inedit. Iată toate detaliile mai jos, în articol.

Este fericire peste măsură în viața actriței Keke Palmer, în vârstă de 29 de ani. Cea care a jucat în „Nope” a anunțat faptul că este însărcinată pentru prima oară. În cadrul unei transmisiuni, la „Saturday Night Live”, Keke Palmer a răspuns la una dintre cele mai „arzătoare” întrebări: este sau nu este însărcinată? Ei bine, Keke Palmer nu i-a mai ținut în suspans pe admiratori și, și-a arătat burtica de gravidă, în direct, pe 3 decembrie 2022, la „SNL”.

„Au tot existat zvonuri că sunt însărcinată și vreau să vi-o spun direct. Sunt gravidă!”, a spus Keke Palmer extrem de mândră, în timp ce și-a dezvelit burtica de gravidă în timpul show-ului „SNL”.

Vezi și FOSTUL MODEL VICTORIA’S SECRET, JASMINE TOOKES, ESTE ÎNSĂRCINATĂ PENTRU PRIMA OARĂ

Keke Palmer este însărcinată pentru prima oară

Keke Palmer se află într-o relație cu Darius Jackson, instructorul său de fitness. Cei doi abia așteaptă să devină părinți. Actrița Keke Palmer a făcut anunțul într-un mod cu adevărat inedit. Îmbrăcată într-un costum care oferă un aer bărbătesc, format dintr-o pereche de pantaloni și un sacou, Keke și-a deschis cu ambele mâini haina și le-a arătat tuturor cât de mult i-a crescut burtica. Dezvăluirea a fost făcută similar cu cea a artistei Beyonce Knowles, din anul 2011. Atunci, cântăreața și-a arătat burtica la MTV Video Music Awards, arată fashionmagazine.com.

Keke Palmer a jucat în „Nope” (2022), „Lightyear” (2022), „Hustlers” (2019), „Rags” (2012), dar și în „Cleaner” (2007) sau „Sister Act 3”.

Citește și STARUL DIN „BLING EMPIRE”, KELLY MI LI, ESTE ÎNSĂRCINATĂ! ACTRIȚA A DAT VESTEA CEA MARE ÎN MEDIUL ONLINE

Sursă foto: capturi video YouTube – din cadrul show-ului „SNL” de pe 3 decembrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *