Emilia Ghinescu, dezvăluiri șocante despre copilăria fiului ei. Prin ce metodă aspră își pedepsea artista, copilul

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară de la noi din țară. Despre cariera ei se cunosc o mulțime de detalii, însă atunci când vine vorba despre viața privată, artista este mai rezervată. Cu toate acestea, interpreta nu s-a ferit să dezvăluie detalii din culisele relației cu fiul ei.

Emilia Ghinescu, pregătită să devină soacră și bunică

Emilia Ghinescu mărturisește că este pregătită să devină atât soacră mare, cât și bunică. Artista își încurajează fiul să facă pasul cel mare pentru a-și întemeia o familie, însă cu o singură condiție. Aceasta își dorește ca aleasa inimii fiului ei să îl respecte și să îl iubească.

„Mă văd și soacră mare, și bunică! Când o veni timpul, cu mare drag! Este alegerea lui, niciodată nu m-am băgat în relațiile lui. I-am spus doar că fata care va fi lângă el, trebuie să-l iubească și să fie fericit. Dacă văd lucrurile astea, pentru mine va fi cea mai mare bucurie și o voi iubi ca și pe el”, a mărturisit Emilia Ghinescu pentru Starpopular.ro

Emilia Ghinescu este pregătită să devină soacră și bunică (Sursă: Instagram)

Emila Ghinescu și-a bătut fiul cu lingura de lemn

Emilia Ghinescu a mai mărturisit că Andrei este copia fidelă a personalității ei. Băiatul este foarte încăpățânat, iar din această cauză a luat bătaie zdravănă de la artistă. Emilia spune că îl lovea cu lingura de lemn, însă în ciuda acestui lucru, cei doi au acum o legătură extrem de specială.

„Seamănă cu mine, soțul meu spune foarte des că e copia mea fidelă. Andrei e foarte încăpățânat, nu face decât ce vrea el și nu pot să-l șantajez cu nimic.

Făcea foarte multe prostii când era la școală, când mergeam la ședințe, eram ridicată în picioare, și diriginta îmi spunea că nu se înțelege deloc cu el. Și eu mergeam acasă și îl luăm la bătaie! Bătaia e ruptă din răi! Aveam niște linguri lungi din lemn, rupeam câte una d-aia pe el.

Atât era de ambițios că nici atunci nu zicea ca mine… tot cum voia el făcea. Dar, am găsit și metodă bună. Când mă supăra, nu-l mai băgam în seamă și murea de ciudă! Și el murea! În rest, puteam să-i fac orice, n-avea nicio treabă. El a fost singurul care a mâncat bătaie, Erica și Anastasia nu”, a mai mărturisit Emilia Ghinescu pentru Starpopular.ro

VEZI ȘI: CE TRANSFORMARE! EMILIA GHINESCU ESTE O ALTĂ PERSOANĂ ACUM: ”TU NU VEZI CĂ AI DEVENIT BĂRBAT?”

Emilia Ghinescu și-a bătut fiul cu lingura de lemn în copilărie (Sursă: Instagram)

Emilia Ghinescu trezește controverse atunci când se afișează cu fiul ei

Cântăreața a devenit mamă la 19 ani prima oară, Andrei fiind primul ei copil. Ulterior au mai urmat și cele două fete, Anastasia și Erica. Băiatul are acum 25 de ani și este încă nedezlipit de artistă pe care o însoțește adesea la evenimente. Colegii de breaslă ai interpretei au mereu motiv de bârfă, fiind neobișnuiți să o vadă în compania unui bărbat.

„Toți cei care mă văd la evenimente cu el, mulți își pun întrebarea: și-a schimbat Emilia Ghinescu bărbatul? E fie-miu, nu mi-am schimbat bărbatul, nu-l mai schimb că am ajuns și la o vârstă, și mă înțeleg bine cu al meu, altul nu mai am nevoie să încerc”, a mai declarat aceasta potrivit aceleiași surse.

CITEȘTE ȘI: CUM ÎȘI „CONSERVĂ” EMILIA GHINESCU GREUTATEA DE 48 DE KILOGRAME. „NU MĂ INTERESEAZĂ PĂREREA NIMĂNUI”

Interpreta de muzică populară recunoaște că cele două fete sunt mult mai atașate de tatăl lor, în timp ce Andrei este mai mămos. Artista nu se simte dezamăgită de faptul că cei 3 copii nu-i urmează cariera artistică, ba din contră, îi încurajează să aleagă profesii în care să se regăsească.

„Nu mă deranjează, a fost un drum destul de greu cel pe care l-am urmat eu. Îmi doresc să facă ce le este lor drag și ce le place. Atunci când faci cu dragoste, îți iese senzațional și ajungi să faci performanță. Dacă o faci doar că zice mama, că se câștigă bine în meseria asta, nimic nu iese bine”, a mai spus Emilia Ghinescu pentru sursa citată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *