Ema Karter: ”Apare cu toate drogatele și femeile ușor accesibile!”Onlyfanista dă de pământ cu fostul iubit luptător. ”Calificata” Denisa Despa, luată la țintă?

Ema Karter dă de pământ cu fostul ei iubit, Yamato Zaharia! OnlyFanista consideră că acesta se face de râs cu femeile cu care se afișează! Aceste declarații războinice vin fix după ce CANCAN.RO a dezvăluit că luptătorul s-a combinat cu Denisa Despa. Se referă oare Ema la ”calificata” Despa? OnlyFanista spune că imaginea luptătorului va fi afectată din cauza relațiilor amoroase pe care le are în prezent. CANCAN.RO are declarația exclusivă a Emei Karter și v-o prezintă în cele ce urmează!

Emei Karter nu pare să-i fi picat prea bine noua alegere pe care Yamato Zaharia a făcut-o în materie de parteneră. Cei doi au fost împreună timp de cinci ani, însă după despărțire au ales să rămână prieteni. Cel puțin asta susține ea. Într-un interviu acordat CANCAN.RO, blondina a criticat alegerile luptătorului din ultima perioadă în materie de femei.

După ce publicația noastră a dezvăluit în exclusivitate că între luptător și Denisa Despa s-a înfiripat o poveste de dragoste (Vezi AICI detalii), celebra OnlyFanistă a reacționat dur. Nu știm dacă Emei Karter i-a cășunat pe Despa sau și pe alte femei cu care o ”arde” Zaharia, cert e că șterge pe jos cu ele!

Denisa Despa s-a combinat cu Yamato Zaharia / (Sursa: CANCAN.RO)

(NU RATA: Ema Karter și Bogdan Mocanu se dau în primire reciproc. „Suntem pe aceeași lungime de undă” + Război între OnlyFaniste!)

„După ce a fost cu Ema Karter trebuia să urmeze ceva cu mult peste, nu toate scursurile Bucureștilor

Ema Karter este de părere că după ce ea și Yamato Zaharia s-au despărțit, luptătorul trebuia să evolueze. Lucru pe care, spune blondina, nu l-a făcut.

„Ne-am despărțit de mult, dar am menținut o relație de prietenie. Am putea să comparăm relația dintre noi doi la nivel mic cu cea a lui Dwayne Johnson și fosta lui soție, Dany Garcia, care este și managera lui. Deci se poate și la cel mai înalt nivel.

De când ne-am separat eu am evoluat foarte mult pe toate planurile. El se pare că a involuat având în vedere specimenele cu care se afișează. Este un bărbat frumos, un bărbat care stă bine din toate punctele de vedere și care dă randament acolo unde trebuie. După ce a fost cu Ema Karter trebuia să urmeze ceva cu mult peste, nu toate scursurile Bucureștilor.

Când eram cu el toată lumea era deranjată că eram videochatistă! Acum acele persoane nu mai sunt supărate când el apare cu toate drogatele și toate femeile ușor accesibile?! Consider că se face de râs prin ceea ce face și își distruge imaginea de sportiv, imagine construită în ani de zile!

Am fost și o să rămân cea mai bună femeie din viața lui! Eu m-am retras! Îmi văd de drumul meu pentru că eu am un scop în viață. Scopul lui sper că nu s-a pierdut undeva printre chiloții dansatoarelor”, a spus Ema Karter, fosta iubită a lui Yamato Zaharia, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Ema Karter critică alegerea făcută de Yamato Zaharia în ceea ce privește partenera pe care și-a ales-o

(VEZI ȘI: Celebra onlyfanistă Ema Karter îi dă în ”primire” pe cei mai mari ”playboy” ai României: ”Mi-au scris amândoi să…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *