Elena Udrea a răbufnit! Ce mesaj a transmis fostul ministrul, din spatele gratiilor

Elena Udrea (48 de ani) se află la penitenciarul de la Târgșor, pentru a-și săvârși sentința din dosarul „Gala Bute”. Printre motivele pentru care este condamnată se numără și dare de mită, luare de mită și abuz în serviciu, fiind ministru la vremea aceea. Din spatele gratiilor, fostul ministru a trimis un mesaj dur pentru conducerea Europei, după eșecul aderării la Schengen. 

Elena Udrea este condamnată în cadrul dosarului „Gala Bute”, după ce procesul a fost deschis în anul 2015 de către instanța supremă. Fostul Ministru al Turismului este acuzat pentru dare și luare de mită, evaziune fiscală, spălare de bani și abuz în serviciu. De luni lune, se află în spatele gratiilor.

Enervată la culme de faptul că România nu ar fi fost susținută de conducerea Uniunii Europene pentru a intra în Spațiul Schengen, fostul politician a transmis:

„Pare ca România este foarte susținută de UE, pentru intrarea în Schengen, dar, din păcate, după ce am fost refuzați de Austria Și Olanda, Ursula von der Leyn, președinta CE, Roberta Metsola, președinta PE, au venit la București să ne mângâie matern pe frunte după nedreptatea suferită.

Sunt sigură că superba Eva Kaili ne susține și ar fi venit si ea să ne consoleze dacă nu era arestată proaspăt pentru presupusa corupție. Deci frumoasa și delicata conducere a UE este de partea noastră, pare a fi de bine. Doar ca aceste simpatice doamne au fost de partea noastră si înainte de votul negativ pe care l-am primit și se vede că nu a contat. Ca urmare, întreb si eu, ceva bărbați politici puternici sa trateze cel puțin de la egal la egal cu Nehammer, Rutte și cu partenerii lor ruși eventual, se găsesc în Europa???

(CITEȘTE ȘI: Vestea anului în România! Elena Udrea ar putea fi eliberată?!)

Elena Udrea, atac dur din închisoare

Fostul ministru susține că una dintre problemele majore pe care le are Uniunea Europeană ar fi inegalitatea de gen  a conducerii, respectiv faptul că lipsește o componentă masculină puternică. Mai mult de atât, Elena Udrea este revoltată și de faptul că ministrul Justiției din România, Cătălin Predoiu, ar fi desființat Constituția pentru intrarea în Schengen.

„Măcar acum că suntem în vremuri de război, poate ar fi cazul să avem o paritate de gen la conducerea UE, adică sa mai fie si niște bărbați, dar bărbați adevărați zic, nu rujați si cu fuste.

P.S: Să ne spună domnul Predoiu, de ce ne-am dat suveranitatea, desființând Constituția prin legile justiției, dacă nu ne-a fost garantată intrarea in Schengen??? Să aflăm și noi care este gruparea antinațională condusă de la Bruxelles?? Să nu uităm că cedarea suveranității este la fel de gravă pe cât vânzarea pe nimic a petrolului, a gazelor, a lemnului etc”, este mesajul transmis de Elena Udrea.

(CITEȘTE ȘI: Elena Udrea a primit vestea teribilă! Rămâne în închisoare)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *