El e polițistul din Galați care și-a pus capăt zilelor! Marius avea doar 21 de ani și absolvise recent Școala de Poliție de la Câmpina

O situație șocantă a avut loc în județul Galați, în cursul serii de marți, 13 decembrie. Un tânăr de doar 21 de ani și-a pus capăt zilelor. Marius absolvise recent Școala de Poliție de la Câmpina și ar fi suferit o decepție în dragoste. Iată detaliile mai jos, în articol.

O familie din județul Galați trece prin clipe extrem de grele, după ce fiul lor, Marius, și-a pus capăt zilelor. Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost găsit, seara trecută, 13 decembrie 2022, într-o baltă de sânge, în locuința din orașul Târgu Bujor.

Vezi și CRIMĂ URMATĂ DE SINUCIDERE, ÎN DOLJ. UN BĂRBAT DE 50 DE ANI ȘI-A UCIS CONCUBINA, IAR APOI S-A SINUCIS

Marius a fost găsit fără suflare de mama lui, în locuință

Tânărul de 21 de ani, care activa ca polițist în cadrul Postului de Poliție din Cavadinești, a fost găsit fără suflare chiar de mama lui, seara trecută. Mama polițistului a apelat imediat numărul de urgență 112, însă echipajul care s-a prezentat la fața locului a efectuat manevrele de resuscitare, dar fără rezultate. Autoritățile au transmis, în seara zilei de marți, faptul că tânărul și-ar fi tăiat venele și, apoi, s-ar fi împușcat în cap.

Polițistul de doar 21 de ani ar fi recurs la acest gest necugetat, după ce ar fi suferit o decepție în dragoste. În momentul producerii tragediei, Marius se afla în concediu. Marius era absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, promoția martie 2022, și activa în domeniu de câteva luni.

Citește și FILMUL TRAGEDIEI DIN PITEȘTI, PAS CU PAS. MODUL ÎN CARE S-A SINUCIS GABRIEL APOSTOL E TERIFIANT! CE A FĂCUT CU DOAR CÂTEVA CLIPE, ÎNAINTE CA SOȚIA SĂ ÎL GĂSEASCĂ ZĂCÂND PE PODEA, ÎN BAIE

Ce au transmis autoritățile

Autoritățile au transmis informații, la scurt timp după ce tânărul în vârstă de 21 de ani a fost găsit fără viață în locuința din orașul Târgu Bujor din județul Galați.

„La data de 13 decembrie 2022, Poliția Orașului Târgu Bujor a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un tânăr, de 21 de ani, cu domiciliul în aceeași localitate, și-ar fi tăiat venele și s-ar fi împuscat în cap, fiind în stare de inconștiență.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și, după primele verificări, au stabilit faptul că tânărul este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și, în momentul producerii incidentului, se afla în concediu.

Bărbatul a fost găsit de mama sa, într-una din încăperile locuinței sale, căzut la podea, în stare de inconștiență și prezentând o leziune în zona capului. Personalul medical din cadrul SMURD Galați care a ajuns la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, acesta nu a mai răspuns și a fost declarat decesul.

Polițistul trecuse testarea psihologică și era absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, promoția martie 2022. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cauzele și împrejurările în care s-a întâmplat acest incident”, au transmis autoritățile, seara trecută.

Sursă foto: Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *