Ea și iarna e pe val! Bianca Drăgușanu a schimbat garderoba: accesorii de 20.000 euro!

Bianca Drăgușanu și-a făcut, zilele trecute, încă o apariție spectaculoasă la atelierul pe care-l deține. Și-a parcat mașina, după care istorie. Doar accesorii de firmă. Așa cum, de altfel, ne-a obișnuit. Piesele pe care le-a purtat au trecut “modesta” sumă de 20.000 de euro! CANCAN.RO are imaginile și vi le prezintă, în exclusivitate.

Bianca Drăgușanu are, tot timpul, apariții spectaculoase. Chiar dacă nu mai apare la televizor, blonda face istorie și epatează cu fiecare ocazie. Lux și opulență sunt cuvintele care o caracterizează. Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe iubita lui Gabi Bădălău la treabă. A avut puțin de lucru, ocazie cu care s-a prezentat la birou.

(CITEȘTE ȘI: CU CE A FOST RĂSFĂȚATĂ BIANCA ACASĂ? GABI BĂDĂLĂU A IEȘIT CU IUBITA LA O CINĂ ROMANTICĂ, DAR NU A FOST DE AJUNS…)

Apariție de cinci stele

“Mascată” de o blană superbă de șinșilă, care valorează nu mai puțin de 10.000 de euro, Bianca Drăgușanu a părăsit relaxată mașina. A fost ocazia cu care și-a scos la lumină și celelalte piese de rezistență, aici ne referim la șapca Ruslan Baginskiy (550 de euro) și la adidașii Alexander McQueen (500 de euro). Numai de top! Stați, că nu s-a terminat!

Nu putem trece cu vederea super geanta pe care o avea la ea, un Hermes Birkin de 9.000 de euro! Ca de obicei, super relaxată, Bianca Drăgușanu s-a deplasat ca o gazelă spre atelier, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO. Asta, da, valoare! Ex-prezentatoarea TV a arătat, încă o dată dacă mai era nevoie, de ce și-a câștigat titlul de “Regină”. Și aici nu vorbim doar de posterior! ?

(NU RATA: SURPRIZA PE CARE BĂDĂLĂU I-A FĂCUT-O BIANCĂI DRĂGUȘANU. RELAȚIA MERGE BRICI: SĂRUTURI, ÎMBRĂȚIȘĂRI, SOAPTE LA URECHE ȘI…)

Bianca Drăgușanu, alături de iubit

Altfel, CANCAN.RO a mai aflat că Bianca Drăgușanu este foarte afectată de situația creată cu ocazia arestării “socrului” și face tot posibilul pentru a-i alina suferința iubitului ei, Gabi Bădălău. De asemenea, și planurile pentru Sărbătorile care se apropie au fost date peste cap, dar este ultimul lucru la care cei doi, Bianca și Gabi, se gândesc în aceste momente.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *