După Cabral, renunţă şi ea la Pro TV? Vedeta trustului a făcut anunţul: „Mi-e foarte greu”

Cabral nu este singura vedetă care a decis să se retragă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor. Adela Popescu se pare că a luat aceeași decizie, de a se retrage și ea pentru o anumită perioadă. Care este motivul pentru care prezentatoarea a hotărât asta.

De asemenea, vedeta a mărturisit că agitația de acasă și programul încărcat din televiziune au fost motivele pentru care Adela Popescu a luat această decizie. Cât despre un proiect care ar fi de lungă durată, prezentatoarea nu știe ce să spună. (VEZI ȘI: VEDETE DIN ROMÂNIA CARE NU ȘTIU SĂ GĂTEASCĂ! ADELA POPESCU, OANA ROMAN SAU ALICE PENEACĂ AU RECUNOSCUT FĂRĂ REȚINERI)

Adela Popescu se retrage pentru o perioadă din lumina reflectoarelor

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat, vedeta a mărturisit că agitația din ultimul timp a obosit-o. De asemenea, faptul că Radu Vâlcan este plecat pentru filmările de la ,,Insula Iubirii”, iar mama ei este cea care a venit pentru o vreme în București.

„Mi-am păstrat spiritul ludic şi sunt un om care se distrează în general. Sunt destul de copilăroasă şi acolo am avut confortul că am avut familia cu mine. Altfel nu aş făcut tot ce aţi văzut la tv, nu m-aş fi aruncat de la acele înălţimi.”, declarat Adela Popescu, potrivit click.ro.

Adela Popescu. Sursă foto: Facebook

„Gata. Momentan sunt în pauză. Vom vedea ce se va mai întâmpla de la anul. Acum, cel mai mult îmi doresc să-mi trag sufletul. Nu că proiectul a fost greu, ci pentru că, pur şi simplu, viaţa mea de acasă este oricum complicată şi vreau să am din când în când momente de linişte.
Mi-e foarte greu să spun că aş vrea un proiect de lungă durată, cum ar fi o telenovelă. Sau că aş vrea o emisiune zilnică, aşa cum este «Vorbeşte Lumea». (CITEȘTE ȘI: CABRAL ŞI ADELA POPESCU, DEZVĂLUIRI DIN SPATELE CAMERELOR DE FILMAT! CE FĂCEAU CEI DOI ÎN DOMINICANĂ DUPĂ CE TERMINAU FILMĂRILE)

Pentru că eu consider că este foarte important să am, măcar din când în când, şi momente în care să stau. Radu (Vâlcan, soţul ei, n.red.) a plecat la filmări (pentru «Insula iubirii», de la Antena 1, n.red.), mama mă ajută, e în Bucureşti, o vreme a fost şi mama lui Radu la noi…”, a mai spus vedeta, pentru sursa de mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *