Dorian Popa, investiție de milioane de euro. În ce a băgat din nou bani artistul chiar în prag de sărbători

Dorian Popa a atras din nou atenția asupra sa, după ce a publicat pe canalul său de YouTube câteva dintre sumele pe care le-a cheltuit în ultima perioadă. Iată în ce a investit actorul care a jucat în „Pariu cu viața”.

Cu siguranță nu există persoană care să nu fi auzit până acum de Dorian Popa, unul dintre cei mai vocali artiști de la noi din țară. Bărbatul nu ezită să vorbească despre foarte multe lucruri cu fanii săi. Banii sunt un subiect pe care Dorian îl iubește, tocmai de aceea este mereu pregătit să le ofere fanilor săi cât mai multe detalii despre noile sale achiziții.

VEZI ȘI: Ce a pățit Dorian Popa, când a ajuns în shaormeria pe care o deține: „Se așteptau să mă supăr”

Pe ce a cheltuit Dorian Popa bani în ultima perioadă

Cei care îl cunosc știu că Dorian Popa este un artist care are foarte mult bun gust. Din momentul în care a intrat în afacerile cu imobiliare, acesta a început să investească din ce în ce mai mulți bani în lucrurile frumoase care îl fac fericit.

CITEȘTE ȘI: Pe ce a cheltuit Dorian Popa 4 milioane de euro. Cântărețul a recunoscut totul: ”Am plătit deja”

În ultimul vlog, vedeta a anunțat că și-a remobilat garajul ce adăpostește bolidul pe care îl conduce pe străzile din Capitală. Acesta a explicat că a optat pentru dulapuri învelite în oglindă ce îți dau senzația unui spațiu mai mare. De asemenea, Dorian a menționat și faptul că nu ține cont de părerile altor persoane, motiv pentru care a amenajat totul după propriul gust.

„Toate fețele dulapurilor sunt învelite în oglindă, toate ușile, toate sertarele… nu știu de ce nu am pus și în lateralul sertarului. Doamne, cum arată! Nu pot să cred!

Ia vedeți, fraților, garajul meu. Uitați-vă cum arată totul. Nu pot să mai plec de aici. Cu vreodată să îmi spună mie cineva că mai bine fără oglindă? Păi du-te la plimbare. Uite, în primul rând cum s-a dublat garajul, când vii aici nu mai e o chestie, mare, neagră, care stă pe cap”, a povestit Dorian Popa în ultimul vlog postat pe canalul său de Youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *