Doliu în România! Cătălin Remus a murit la 51 de ani

Este doliu în lume justiției! Vineri, 2 decembrie 2022, Cătălin Remus a încetat din viață la vârsta de 51 de ani. De meserie avocat, acesta a devenit îndrăgit pe rețelele de socializare ca fiind un mare amator de filme, dar, și un excelent traducător al acestora.

Avocatul31, așa cum era cunoscut, era apreciat și iubit de cinefilii care se bucurau de filmele traduse de el. Ca un adevărat profesionist, Cătălin Remus a fost renumit pentru acuratețea textelor sale. Deși nu era un traducător profesionist, Avocatul31 spunea că traducerea filmelor a depășit stadiul de pasiune și o caracteriza ca fiind, de fap, o ”nebunie”.

Vezi și: SFÂRȘIT TRAGIC PENTRU GEORGETA POP. ROMÂNCA A FOST UCISĂ ÎN ITALIA, IAR MOARTEA EI E ÎNVĂLUITĂ ÎN MISTER

„Am marea pasiune (nebunie, de fapt a depășit stadiul de pasiune) traducerea filmelor. Orice subtitrare în care vedeți Avocatul31 este tradusă de mine.

Nu sunt traducător profesionist, sunt avocat, însă fac asta de mult timp și cred că o fac destul de bine. Dețin site-ul www.subtitrari-noi.ro, cel mai bun site de subtitrări, evident.

Vă aștept la orice discuție legată de dragoste și filme (subiectele mele preferate)”, spunea Cătălin despre el.

La aflarea nenorocirii, pe pagina sa personală de Facebook au apărut o mulțime de mesaje de condoleanță.

„Azi este o zi tristă! Traducătorul și proprietarul site-ului Avocatul31 a plecat dintre noi spre împărăția îngerilor! Drum lin, prietene drag! / Dumnezeu să-l ierte și să îl odihnească în liniște și pace în Împărăția Cerului! Condoleanțe familiei îndoliate și greu încercate! / Odihnă veşnică dă-i-o lui, Doamne şi lumina cea fără de sfârşit să îi strălucească lui, să se odihnească în pace!/ Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă. În acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Odihnească-se în pace! Cătălin Remus Grigorescu este acum în echipa de traducători a lui Dumnezeu”, sunt o parte a mesajelor scrise pe un forum dedicat filmelor online.

Cătălin Remus a tradus filme produse între anii 1950 până în 2000, printre care se numără Homo Erectus” (2007), „Columbus Day” (2008), „Camp Rock” (2008), „Art of War: The Betrayal” (2008), „Flightplan” (2005) și „Sky High” (2005).

Vezi și: SFÂRȘIT CUMPLIT PENTRU ALEX, UN BOTOȘĂNEAN DE 22 DE ANI. TÂNĂRUL A MURIT LA LOCUL DE MUNCĂ DIN BELGIA. CUM S-A PRODUS TRAGEDIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *