Doliu în lumea sportului românesc. Luca Petcu, un jucător de baschet din Liga 1, s-a stins din viață la numai 21 de ani

Sportul românesc a primit zilele trecute o lovitură cutremurătoare. Unul dintre cei mai buni jucători de baschet din București s-a stins din viață la vârsta de 21 de ani. Luca Petcu activa în Liga 1 la o echipă care promitea multe, fiind un tânăr foarte ambițios ce își dorea să ajungă departe.

Cei care l-au cunoscut pe Luca Petcu au rămas șocați în momentul în care au aflat ce s-a întâmplat cu tânărul de numai 21 de ani. Nimic nu prevestea ceea ce avea să se întâmple, deoarece băiatul ducea un stil de viață foarte sănătos.

VEZI ȘI: Tulburător! Ce au descoperit medicii legiști la autopsia baschetbalistei Alessia Maria Raiciu. De ce a murit tânăra, de fapt

Cine era Luca Petcu, jucătorul de baschet care a murit la 21 de ani

Luca Petcu s-a născut pe data de 18 octombrie 2001, în București. Tânărul a învățat la Colegiul National „Mihai Viteazul”, urmând ca în 2020 să intre la Facultatea de Automatică și Calculatoare din Capitală. Pasiunea sa a fost întotdeauna baschetul, tocmai de aceea a reușit să facă parte din mai multe cluburi, printre care se numără Dan Dacian București, Steaua, Agronomi și NN Ulisse.

Vestea a fost dată pe Facebook în urmă cu numai o zi de către un reprezentant al Federației Române de Baschet. Luca fusese diagnosticat cu o boală destul de gravă în urmă cu numai câteva săptămâni, iar la începutul lunii decembrie acesta s-a stins din viață din cauza unui stop cardiorespirator. Înmormântarea baschetbalistului a avut loc pe data de 6 decembrie 2022, când prietenii, apropiații și familia l-au condus pe ultimul drum.

CITEȘTE ȘI: Doliu în lumea sportului românesc! Fostul baschetbalist Pavel Visner s-a stins din viață

„O nouă veste tristă zguduie familia baschetului românesc: tânărul Luca Petcu, de numai 21 de ani, s-a stins din viață la câteva săptămâni după ce primise un diagnostic crunt. Reprezentant al generației 2001, Luca a evoluat la cluburile Dan Dacian București, Steaua, Agronomia, iar în sezonul trecut a fost cel mai bun marcator al echipei NN Ulisse (Liga 1). Federația Română de Baschet adresează sincere condoleanțe familiei îndurerate”, a transmis Federația Română de Baschet pe contul oficial de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *