Doliu în lumea fotbalului! Sinisa Mihajlovic a murit, după o lungă suferință

Sinisa Mihajlovic a murit la 53 de ani, într-un spital din Roma. Fostul mare fotbalist sârb a dus o luptă lungă cu leucemia. Într-un comunicat, familia acestuia a anunţat „moartea nedreaptă, prematură a unui soţ, tată, fiu şi frate exemplar”.

În anul 2019 a început calvarul pentru Sinisa Mihajlovic. Atunci a anunțat pentru prima dată că este bolnav, iar în vara aceluiași an a început un tratament care a durat mai multe luni. El a fost internat din nou câteva săptămâni la sfârşitul sezonului trecut, din cauza riscului de recidivă.

CITEȘTE ȘI: BĂRBATUL DIN IMAGINE A MURIT ȘI A „ÎNVIAT” DUPĂ EXACT 90 DE MINUTE. CÂND S-A TREZIT, A POVESTIT CE A VĂZUT „DINCOLO”, DE FAPT

Cine a fost Sinisa Mihajlovic

Fostul fundaş, câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua Roşie Belgrad în 1991, a jucat în Italia la AS Roma, Sampdoria, Lazio şi Inter Milano.

El a antrenat ultima oară echipa Bologna, care l-a demis la începutul lui septembrie din cauza rezultatelor slabe în Serie A.

La câteva zile după ce a fost concediat de Bologna, Mihajlovic a afirmat că „nu înţelege” această decizie, după trei ani şi jumătate la clubul din Serie A, marcaţi mai ales de lupta sa cu leucemia, informează AFP.

„O accept, aşa cum un profesionist trebuie s-o facă, însă consideram că situaţia era absolut sub control şi se putea îmbunătăţi. Clubul nu a fost de părerea mea”, a spus el atunci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *