Doliu în lumea artistică. Compozitorul Angelo Badalamenti a murit la 85 de ani

Este doliu în lumea artistică. Compozitorul Angelo Badalamenti s-a stins din viață la vârsta de 85 de ani. Artistul american a fost cel care a compus coloana sonoră a serialului „Twin Peaks”.

Un alt artist s-a stins din viață. Compozitorul Angelo Badalamenti a murit la vârsta de 85 de ani. Bărbatul a fost cel care a compus coloana sonoră a serialului „Twin Peaks”, regizat de David Lynch. Compozitorul a decedat în casa familiei sale din New Jersey. Nepoata lui a fost cea care a confirmat anunțul trist.

Bărbatul a fost extrem de apreciat în lumea artistică, compozițiile sale fiind iubite de o lume întreagă. Bărbatul a și activat în industria cinematografică, apărând în filmul thriller „Mulholland Drive”. În pelicula respectivă, bărbatul a interpretat rolul unui gangster. A fost propulsat mai mult în lumea cinematografică în momentul în care a colaborat cu David Lynch pentru serialul cult „Twin Peaks”, în anii 1990. Angelo Badalamenti a fost cel care a compus coloana sonoră a serialului. Ulterior, bărbatul a colaborat și cu lungmetraje, „Lost Highway” și „Sailor and Lula” fiind două dintre acestea.

Vezi și DOLIU ÎN LUMEA CINEMATOGRAFIEI! ACTRIȚA KIRSTIE ALLEY S-A STINS DIN VIAȚĂ. VEDETA SE CONFRUNTA CU O BOALĂ INCURABILĂ

Compozitorul Angelo Badalamenti a murit 

Familia compozitorului a transmis vestea tristă. Bărbatul s-a stins din viață din cauze naturale.

„Familia compozitorului Angelo Badalamenti, cunoscut îndeosebi pentru activitatea sa alături de regizorul David Lynch, confirmă că Angelo Badalamenti, compozitor, soţ iubitor, tată şi bunic, a murit pe 11 decembrie 2022, împăcat, din cauze naturale, înconjurat de familia sa”, se arată în declaraţia familiei artistului, potrivit publicației news.stv.tv.

În afară de David Lynch, Angelo a mai colaborat și cu regizorii Jane Campion, Paul Schrader, Danny Boyle sau Walter Salles.

Citește și DOLIU ÎN CICLISM! DAVIDE REBELLIN A MURIT LA 51 DE ANI, ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER. PARTICIPASE RECENT LA TURUL ROMÂNIEI

Sursă foto: Capturi video YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *